Nyheder19. juni 2008

Joachim og Marie: DET VAR SKØNT

SE og HØR overraskede de nygifte, og fik lov til at spørge til elskovsferien, da vi fløj med samme fly fra Quebec i Canada til New York
Marie og Joachim fik uventet besøg på flyet hjem fra bryllupsrejsen
Marie og Joachim fik uventet besøg på flyet hjem fra bryllupsrejsen
 Foto: Kasper D. Kopping

Der var op til flere hændelser, prins Joachim og prinsesse Marie ikke havde forudset, da de satte sig ombord på et lille ydmygt fly fra canadiske Quebec til New York, hvorfra de som afslutning på bryllupsrejsen skulle mod København.

Flyet blev nemlig så forsinket, at de efterfølgendee måtte haste gennem lufthavnen for at nå deres forbindelsesfly mod Danmark, og så fik de ovenikøbet også uventede gæster undervejs.

SE og HØRs udsendte overraskede nemlig parret i flykabinen og spurgte selvfølgelig løs til prinsen og prinsessens to uger lange tur i ødemark og storby.

- Vi har haft en skøn ferie. Rigtig dejlig, fortalte prins Joachim, efter at han lige havde sundet sig over det uventede besøg ved flysæderne.
- Vi tog beslutningen om at rejse til Canada i fællesskab. Det var første gang i landet for os begge, sagde han videre.
Han nævnte "freden" som det allerbedste ved ferien, og netop ro var også en del af årsagen til, at valget faldt på netop Canada.
- Skyldes det, at der ikke var så stor risiko for at blive forstyrret af danske turister og dermed blive afsløret, spurgete SE og HØR
- Ja, det havde jo nok lidt med det at gøre, konkluderede prins Joachim med et smil.

Bange for Marie
Joachim foretrak i øvrigt selv at føre ordet frem for at lade Marie komme med indspark i samtalen - måske fordi han stadig frygter, at den uskolede prinsesse kan være lidt for åbenbundet over for pressen.

Prinsparret nåede heldigvis deres fly mod København trods forsinkelsen, men først efter et mindre kaos i Newark lufthavnen i New York.

Læs om hele optrinnet og hele interviewet i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold