Nyheder29. september 2015

Joachim Knop samler ind til Nepals børn

Skuespilleren arbejder søndag i den gode sags tjeneste, når han sammen med en række andre kunstere optræder til fordel for jordskælvsofre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joachim_knop_foto_thomas.jpg
 Thomas Laursen

Søndag optræder en række af Danmarks bedste kunstnere til et stort gallashow på Bellevue Teatret, hvor de samler ind til børn i Nepal, der var ofre for jordskælvet.

- Der har været en fantastisk opbakning fra kunstnerne, nu skal vi bare have publikum til at strømme til, siger Joachim Knop, som er kendt fra "Anja og Victor"-filmene, men til daglig spiller på Det Kongelige Teater.

Ideen til gallashowet opstod, da Merete Hoff, der er frivillig i SOS-børnebyerne og Joachim Knop tilfældigt mødte hinanden på gaden i Gentofte. Her besluttede de sig for at lave en støtteevent. Siden da har de arbejdet på at få det til at lykkes, og på søndag løber det så af stablen. Her kan det du blandt andet opleve City Singler, Four Jacks, Den nøgne Sandhed, Søren Pilmark og mange flere, mens Annette Heick og Jacob Riising står for at gelejde publikum igennem showet.

- Det er et show, der kun bliver opført en gang. Kunstnerne kommer med et 15 minutter langt indslag. Så den røde tråd er, at pengene går til et godt formål, siger Joachim Knop.

- Alle stiller frivilligt op, så alle pengene går direkte til SOS Børnebyerne, siger Joachim Knop.

- SOS Børnebyerne hjælper de familier, der har mistet alt, og de hjælper de børn, der har mistet deres forældre. Det er fantastisk, at så mange profiler inden for dansk komedie og musik har kastet sig ind i projektet,” siger Merete Hoff, der er frivillig i SOS Børnebyerne.

Du kan købe billetter til showet her.

Sponsoreret indhold