Nyheder24. januar 2008

JOACHIM BOLDSEN: STYRER FOR VILDT

Den populære målscorer har igen fået styr på privatlivet og bestemt også sit spil her ved EM i håndbold
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/boldenn1-jpg.jpg

De danske håndboldrenge tør nu drømme om guldmedaljer, efter deres fantastiske sejr over Polen i går aftes. En af nøgle-spillerne på holdet må siges at være Joachim Boldsen, der virkelig giver alt, hvad han har i hver kamp, men der er også rigeligt overskud at give af, for han har fået masser af ro på hjemmefronten.

- Jeg har ændret lidt holdning til dét at være på. Jeg synes ligesom, jeg har fået den opmærksomhed, jeg skulle have. Det er ikke så let at få fat i mig længere. Jeg har skiftet telefonnummer, og nu er det sådan, at når jeg er hjemme om aftenen, så bliver den slukket, fortalte Joachim Boldsen, 29 år, til Ekstra Bladet umiddelbart før EM.

Han blev sidste efterår overrumplet af interessen for hans og Vickie Jo Ringgaards forhold. Men han var ikke uden skyld i at havne på forsiderne. Samme fredag, som han i Ekstra Bladet beklagede sig over, at rygterne belastede hans ægteskab, kørte han til Århus for at overnatte hos sin dansepartner i "Vild med dans".

De har hele tiden fastholdt, at de blot er venner, og at Joachim kun var i Århus for at støtte Vickie som ven, efter at hun brød med sin kæreste.

Mens Joachim trøstede sin danseveninde, opholdt hans kone, Nancy, og deres datter, Fleur, sig i Spanien hos hans svigerforældre.
Kone og barn er for længst vendt tilbage til villaen i Aalborg-forstaden Hasseris, og den ægteskabelige ro lader til at være genoprettet. Nancy melder sig i hvert fald med glad stemme i telefonen, når man ringer, men hun ønsker ikke at give sit besyv med om efterårets hændelser.

I aften venter kampen mod Slovenien, og Danmark kan næsten ikke fejle. Der skal virkelig gå meget galt, for at Joachim Boldsen og resten af holdet ikke når til semifinalerne.

Du kan læse meget mere om den private Joachim Boldsen i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold