Nyheder16. december 2008

Joachim Boldsen: Ondt i pengene

Succes i håndbold og Vild med dans er ikke nok til at få solgt stjernens to huse
Joachim og Nancy har svært ved at sælge deres to huse i Danmark
Joachim og Nancy har svært ved at sælge deres to huse i Danmark
 Foto: All Over

Joachim Boldsen har netop meldt sig under Ulrik Wilbeks landsholdsvinger igen. Måske for at gøre lidt opmærksom på sig selv. Stjernen har nemlig begge sine huse til salg. Og som de fleste andre husejere i den situation netop nu, er det ikke ligefrem, fordi køberne står i kø.

Så priserne er blevet godt reduceret, siden de blev sat til salg første gang, skriver Ekstra Bladet.

Det skete, da Boldsen rev teltpælene op og flyttede med sin lille familie - hustruen Nancy og datteren Fleur - til Barcelona.

De to huse, det drejer sig om, er henholdsvis villaen i Hasseris ved Aalborg og sommerhuset i Hornbæk.

Førstnævnte blev først udbudt til salg for 4.195.000 kroner, men det vigende marked har gjort, at prisen allerede nu er reduceret med 700.000 kroner. Det betyder, at det står til salg for 225.000 kroner mindre, end da håndboldspilleren købte det.

Hornbæk-huset er et sommerhus, og det kan man erhverve for den nette sum af 3,995 mio. kroner. Det var oprindeligt sat til salg for 5,195 mio. kroner. Men her er der ingen grund til at have ondt af Boldsen-familien. De købte ejendommen for fem år siden, og kan således se frem til en pæn milliongevinst i alle tilfælde, hvis der er en køber, som vil lægge knap 4 mio. kroner.

Sponsoreret indhold