Nyheder26. januar 2010

Joachim B. Olsen: Se min søde søn

- Jeg er glad for, det blev en dreng, siger kuglestøderen
Af af
Kuglestødene har givet resultat
Kuglestødene har givet resultat
 Foto: All Over

Kært barn har mange navne. Joachim B. Olsen har mange "kasketter". Det ene øjeblik høster han medaljer for sin evne til at boltre sig med kugler, det næste imponerer han på de bonede gulve i en let cha-cha-cha.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/joachim-b-olsen-3tekst-jpg.jpgRollen som far har dog alligevel været tæt på at slå benene væk under den store mand.
Henrykkelsen var i hvert fald ikke til at tage fejl af, da den 32-årige kuglestøder og hans kæreste Karen Vestergaard forøgede familien med endnu et skud på stammen her midt i januar.
I forvejen har parret lille Victoria på 3 år.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/joachim-b-olsens-baby-teks-jpg.jpg- Jeg elsker Victoria. Hun er fars pige og en rigtig prinsesse, men det er fantastisk at have en af hver. Jeg er rigtig glad for at få en dreng, siger han til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/joachim-b-olsen-baby-2teks-jpg.jpgDen lille ny, som vejede 3600 gram og målte 53 centimeter ved fødslen, får formentlig masser af tid og førsteklasses pleje af sin far, som netop er gået på pension som sportsmand.

Sponsoreret indhold