Nyheder5. november 2009

Joachim B. Olsen: Nægter at arbejde med Anni

Brystbomben kan - til dels - takke kuglestøderen for, at hun mistede sit job i TV2 Zulu-programmet ”Kvægræs”
Joachim B. Olsen vil ikke deltage i samme program som Anni Fønsby
Joachim B. Olsen vil ikke deltage i samme program som Anni Fønsby
 Foto: All Over/ Kaspar Wenstrup

For knap en uge siden afslørede TV2 i en pressemeddelelse, at Anni Fønsby skulle stå i spidsen for og "svinge pisken" over 12 kendte danskere, som skal lære at ride, i programmet "Kvægræs". Men allerede 4 dage efter trak TV-stationen det hele tilbage og meddelte, at brystbomben alligevel ikke skal deltage i programmet.

Den officielle forklaring fra TV2 Zulu lyder, at de ikke tør tage ansvar for, at Anni ikke kommer til skade under optagelserne. Men i dag afslører Billed-Bladet, at der er en helt anden grund til, at bordelmutteren blev taget af plakaten.

De kendte truede med at melde fra

Ifølge ugebladet har de kendte deltagere protesteret mod Anni Fønsbys deltagelse, og flere af dem har truet med at droppe programmet, hvis hun skulle stå i spidsen for det. Deriblandt den populære kuglestøder Joachim B. Olsen.

- Det vil efter min mening være et dårligt signal at sende, hvis man bruger en person som Anni Fønsby - og det hun står for - i et underholdningsprogram! siger kuglestøderen bramfrit til Billed-Bladet.

Anni synes, det er barnligt

Dermed måtte brystbomben overraskende vinke farvel til sin deltagelse i programmet.

- Hvis det forholder sig sådan, at nogle truede med at sige fra på grund af min korte deltagelse - så vil jeg bare sige, at det er lidt børnehaveagtigt, lyder det fra Anni, som så sent som lørdag aften stadig troede, at hun var på vej mod USA med planlagt afrejse tirsdag.

Først søndag, da Joachim B. Olsen, Kia fra "Slemme slemme piger", skuespillerne Jonas Schmidt og Stephanie Leon, Tomas Villum Jensen og sangerinden Inez fra Sukkerchok tog af sted til Arizona, fik Anni Fønsby besked om sin uønskede tilstedeværelse.

Seneste nyt er ifølge Billed-Bladet, at Oliver Bjerrehuus også har meldt fra. Om det så er på grund af, at Anni Fønsby ikke skal være med, vides ikke.

Sponsoreret indhold