Nyheder 1. august 2009

Joachim B. Olsen: Jeg opførte mig latterligt

Berømmelsen bragte i starten nogle ubehagelige sider frem i kuglestøderen, der ifølge egne ord mistede sin realitetssans og jordbundethed
Det er slut med atletik og tid til refleksion for Joachim B. Olsen
Det er slut med atletik og tid til refleksion for Joachim B. Olsen
Foto: Michael Medgyesi

Godt nok var Joachim B. Olsen i mange år kendt af sportsfanatikere som en fantastisk dygtig kuglestøder, men efter sin deltagelse i "Vild med dans" blev bamsen straks en A-berømthed i Danmark.

- Det fik nogle ubehagelige, narcissistiske sider frem i mig. Jeg tog mig selv i - eller rettere: Min kæreste og mine venner gjorde - pludselig at være bevidst om at leve op til myten og folks forventninger, fortæller 32-årige Olsen i et interview til Ekstra Bladet.

- "Slap da lige af," sagde min kæreste til mig en dag, jeg tog pæn jakke på, fordi jeg skulle i Netto. Det slog mig, at jeg var begyndt at opføre mig latterligt. Jeg havde mistet min realitetssans, min jordbundethed, beretter den på mange måder store danser.

I interviewet fortæller den nu pensionerede kuglestøder også, at hans fremtid muligvis kunne ligge i politik. Dog ikke i den nærmeste fremtid.

- Det hører med til mine overvejelser at få mig en uddannelse. Samfundsvidenskab kunne godt være noget for mig. Umiddelbart er det dét eller et job i sportens verden, der her og nu måske er det mest realistiske.

Sponsoreret indhold