Nyheder3. november 2010

Jim Lyngvild: Syg med sko

Modehystaden lyver om prisen på sit fodtøj over for sin ægtemand
Jim er helt tosset med fantastisk fodtøj
Jim er helt tosset med fantastisk fodtøj
 Foto: All Over

Kvinder er vilde med sko, Jim er ikke vild med kvinder, men han er vild med sko. I hvert fald har den blonde modemand over 200 par i skabet derhjemme.

- Sko er det vigtigste udtryksmiddel, mennesket har. De er ren magi. Man kan have helt sort, kedeligt tøj på og så pifte det op med et par hidsige sko. Det er vidunderligt, siger han til sin arbejdsgiver Ekstra Bladet.

Læs mere: Hvad har Lyngvild tilfælles med Mercury?

Jim Lyngvild er bestemt ikke den typiske mand, heller ikke når det kommer til fodtøjet. En gennemsnits-dansker uden bryster har 12 par sko. En med bryster har 24 par. Og den lalleglade Lyngvild slår dem alle.

Han er heller ikke bleg for at betale en mindre formue for sine sko, men det er ikke altid, at hans husbond hører om den tårnhøje pris.

Læs mere: Jims nye bisser

- Hvis jeg har ondt i maven. Vupti, så køber jeg et par sko, og alt er godt. Jeg har nok sko for omkring 400.000 kroner, men jeg lyver altid for min mand og siger, at de har været billigere, end hvad jeg gav for dem. Men jeg har ikke nok endnu, og jeg helmer ikke før, jeg har flere par end Imelda Marcos, praler Jim.

Imelda Marcos skulle efter sigende have knap 3000 par sko.

Sponsoreret indhold