Nyheder 10. november 2012

Jim Lyngvild: Rasende på Buchard

Modediktatoren farer i flint over Topmodel-dommeren
Bedstevenner bli'r de vist aldrig, Uffe og Jim ...
Bedstevenner bli'r de vist aldrig, Uffe og Jim ...
Foto: All OverDe kan ikke udstå hinanden - og nu er der atter dømt krig mellem Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild og modeeksperten Uffe Buchard.

Grunden er, at Uffe Buchard i "Go'morgen Danmark" fortalte om tasker, der er opkaldt efter kendte kvinder som fx Grace Kelly og Jane Birkin.

Taskerne er svinedyre - de koster omkring 50.000 kroner.

Jim Lyngvild: Vil knalde med Obama

Og det fik fynboen Jim Lyngvild til at fare i flint på Facebook:

- Vor herre på lokum!!!!! Hvor er det dog SUPER interessant viden, at Uffe Buckhardt viser os tasker til op mod 50.000,- i Go´Morgen Danmark. (Den billigste koster vel ca. 5000) Hvad helvede bilder I jer egentlig ind...? Det er det samme gang på gang, at Uffe skal have lov at bræge om mode INGEN har råd til - (Kun dem med jord i hovedet) Det er så sandelig public service for folket.

Jim Lyngvild: Marys s skønhedsfadæse

Uffe er uforstående overfor Jims kritik. Indslaget handlede nemlig ikke om, at folk skulle købe taskerne - men om kvinderne, der har lagt navn til dem.

- Men jeg synes det er lidt sødt, Jim står op for at se mig på morgen-TV, siger Uffe sarkastisk til seoghør.dk.

Det er ikke første gang, d'herrer ryger i totterne på hinanden. Under modeugen i februar i år skrev Buchard i sin avis, Dansk Daily, om Jims påklædning. "No. Just don't" - og til nogle modeshows er Jim simpelthen ikke velkommen.

Uffe Buchard er manden bag det anerkendte magasin, DANSK, der står på kiosk-hylder i hele verden.

Uffe Buchard: Vild med Caroline Fleming

Sponsoreret indhold