Jim Lyngvild og Bitterfissen: Total krig

Jim Lyngvild er rasende på Bitterfissen. Måske pudser han hundene på hende ...

Jim Lyngvild er rasende på Bitterfissen. Måske pudser han hundene på hende ...

Foto: All Over

Sagen om Jim Lyngvilds udfald mod Mathilde Norholt og hendes mor, Kirsten Norholt, når nye højder. Det hele begyndte, da mode-revseren Jim Lyngvild gjorde sig lystig over mor og datter i Ekstra Bladet. Så fulgte et vredt læserbrev fra Kirsten Norholt i samme avis.

Og så blandede det mystiske blogger-fænomen Bitterfissen sig. På facebook gjorde hun det klart, at Jim Lyngvild er fuld af ævl og tomme ord.
Det er modebøssen mere end almindeligt træt af. Især når den vildt omtalte Bitterfisse ikke vil stå frem med navn og billede. Det skriver han nu på sin Facebook-profil:

Læs også: Lyngvild får tæsk af Bitterfissen

- Jeg bliver snart RASENDE!!!! Jeg er TRÆT at folk der skal svine mig til på nettet gennem diverse blogs osv. Det er ok at sige sin mening, og alle skal ikke elske mig, men at skrive nedladende ord og pinliggøre mig - UDEN at have sit billede på sin blog, eller at gemme sig bag anonymitet - det er bare for lavt (og nemt). Jeg siger også gerne min mening, men jeg står ved hvem jeg er!

Læs mere: Bitterfissen håner Mascha

Bitterfissen, som går under navnet Bethany Hansen, har flere gange været ude med riven og svinet kendisser og andre fra medieverdenen til. Og nu er der for alvor udbrudt krig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close