Jim Lyngvild: I modekrig

Jim Lyngvild er i krig med modeboss

Jim Lyngvild er i krig med modeboss

Foto: Niels S. Andersen

Under modeugen i København, udbrød en bitter krig. Den selvudnævnte modeekspert Jim Lyngvild fik verbale tæsk af en af branchens hårde drenge.

Shop: Vær med på moden

Jesper Thomsen, modeboss i bureauet Unique, kaldte Lyngvild for "Danmarks største idiot" på sin Facebook. Thomsen skrev, at han kraftigt overvejede at udelukke Unique-modeller fra de shows, Lyngvild skulle til.

Læs også: Modepolitiet: Lingeri-Lina

Over 45 af Thomsens venner kunne godt lide den statusopdatering, blandt andet sangerinden Maya Albana og Thomas Blachmans hjælpedommer, dj-ikonet Djuna Barnes.

Komisk indslag
Jesper Thomsen uddyber gerne over for SE og HØR:

Se også: Modepolitiet kårer årets værst klædte

- Jim Lyngvild er et komisk indslag i modebranchen, lidt ligesom ham der "Djævlen" er det i Tour de France. Han har jo heller ikke noget med cykelsport at gøre. Alligevel møder han op hvert år iklædt et eller andet fjollet djævle-kostume, siger Thomsen, der er chef for Uniques herremodeller.

Lyngvild selv er iskold:
- Jeg ved godt, jeg kritiserer branchen, men det er der brug for. Der er alt for mange tynde modeller, der har kummerlige liv. Jeg vil være med til at hjælpe dem. Nu vil jeg kalde politikere som Pia Kjærsgaard og Mette Frederiksen i samråd for at få en lovgivning på området, fastslår Lyngvild.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close