Nyheder 16. juli 2012

Jim Lyngvild: Helt knust

Moderedaktøren har mistet en af sine bedste venner
Nu har Jim Lyngvild kun to af sine tre hunde tilbage
Nu har Jim Lyngvild kun to af sine tre hunde tilbage
Foto: All Over

Fredag den 13. endte som et mareridt for 33-årige Jim Lyngvild, da han mistede sin 2 og et halvt år gamle grand danois, Thor.

- Det er som et miste et barn. Hundene er jo vores børn, og man bliver så tæt knyttet til dem, siger Jim Lyngvild, som er meget påvirket af tabet, til seoghør.dk.

Jim Lyngvild fandt sin hund helt afkræftet og livløs.

Han kørte ham med det samme på hospitalet og efterfølgende på et andet dyrehospital, men grand danois'en stod ikke til at redde.

Læs også: Jim Lyngvild i chok: De stjal mine nudler

Dyrelægen mener, at Thor er død af en medfødt hjertefejl.

- Der er flere hunde fra hans kuld, der også er døde af hjertefejl, fortæller Jim Lyngvild, som stadig har Thors bror Ask - fra samme kuld - samt boarder-collien Teddy.

- Det er så tragisk at se Ask. De har altid været sammen og gjort alting sammen. Nu ligger han bare og sørger og leder efter Thor. Og det værste er, at man ikke kan forklare en hund, hvad der er sket, siger Jim Lyngvild, som nu bruger al sin tid sammen med sine to tilbageværende hunde.


Jim Lyngvild sammen med sine tre elskede hunde (Foto: All Over)

Læs også:
Jim Lyngvild: Kun toilet-kummer er hvidere

- Det er hårdt. Jeg ville ikke ønske det for min værste fjende. Samtidig sætter det tingene i perspektiv. Jeg tænker hele tiden på den familie, der mistede deres tre piger her i weekenden. Jeg har det slemt, men de må være ved at dø. Så tænker jeg, at det kunne have været værre - det kunne have været et menneske.


Sponsoreret indhold