Jim Lyngvild: - Caroline skal fotograferes splitternøgen

Jim Lyngvild har sin egen mening om Carolines billeder

Jim Lyngvild har sin egen mening om Carolines billeder

Foto: Mikael RieckTidligere i dag kunne SE og HØR bringe bikinibilleder af Danmarks tennis-dronning Caroline Wozniacki fra det nye nummer af Sports Illustrated.

Men ikke alle var vilde med de letpåklædte billeder. Modeeksperten Jim Lyngvild kalder billederne for "sådan noget Rapport midt-i-mellem" og "små-lummert", og sammenligner dermed billeder med klassiske pornomagasiner.

- Jeg synes ikke at fotografen gør hende nogen stor tjeneste med disse billeder, erklærer Jim til SE og HØR. "Jeg ville hellere have set hende på forsiden af M end jeg ville se hende på denne her måde".

LÆS OGSÅ: Lykkelige Wozniacki: Smider tøjet i ikonisk magasin

- Det, jeg synes fotografen gør med disse billeder, er at sexificere hende, og i en tid hvor unge piger skal leve op til Paradise Hotel-kriterier, er det måske ikke det bedste billede, som man kan sætte i af en stor international sportsstjerne, siger han.

For Mode-Jim at se er tennisstjernen nemlig i en helt anden liga, og han tror, at han selv kunne have fremstillet stjernen på en meget smukkere måde.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Så meget er Caros bikini-billeder værd

- Ikke sexet, men kvindelig. Vise hende smukke kvindelige kroppe uden at det blive små-lummert og perverteret, forklarer Jim, og fortsætter med at fortælle, at han ikke ville være bange for at tilsætte mere nøgenhed til billederne.

- Mange store stjerner har ladet sig fotografere splitternøgen. Det kommer jo an på den rigtige fotograf. Hvis den rigtige fotograf forstår at fremstille hende som et objekt frem for en lille sexdukke. For ja, jeg ville gerne fotografere hende splitternøgen, erklærer Jim Lyngvild.

På trods af sine hårde ord er Jim Lyngvild nemlig helt vild med den danske tennisdarling, og han ved godt, at han lige netop med den hårde kritik af Wozniacki træder mange over tæerne.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki smider tøjet på eksotisk ferie

- Lige præcis med Caroline Wozniacki stikker man foden ned i en hvepserede. Du må svine kongehuset, du må svine statsministeren, men du må ikke sige et eneste ord om Caroline Wozniacki, siger han, men ræsonnere så:

- Det vigtigste ved disse her billeder er, at Caroline er glad for dem. Hun er stolt af dem. Og så kan alt mit bøsselort bare pakke sammen.

- Jeg elsker hende. Jeg ville føde hendes børn, afslutter Jim Lyngvild interviewet.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Caroline Wozniackis repræsentant.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close