Nyheder30. maj 2011

Jill Andersen sælger millionvillaen

Klaus Riskærs ekskone vil af med sin kæmpe kasse af et hus. Pris: 55 millioner kroner
Af af
Jill Andersen var arkitektstuderende, mens hun var gift med rigmanden. Det er et mysterium, hvordan hun har haft råd til at bo i den enorme villa så længe
Jill Andersen var arkitektstuderende, mens hun var gift med rigmanden. Det er et mysterium, hvordan hun har haft råd til at bo i den enorme villa så længe
 Foto: All Over

Kan du lægge en udbetaling på 2,7 millioner kroner? Har du råd til at betale 330.000 kr. hver måned? Så er det måske dig, som skal være den heldige ejer af Holtes mest prangende ejendom.

Klaus Riskærs tidligere hjem på næsten 500 kvadratmeter sælges nu for 55 millioner kroner. Sælgeren er 30-årige Jill Andersen, som i 3 år var gift med Klaus Riskær, der i øjeblikket sidder i fængsel.

Klaus Riskær: Ekskonen gift

Med hjælp fra sin narkodømte lægefar Vagn William Andersen købte Jill ejendommen for 23 millioner kroner i 2005.

Meget tyder på, at hun nu er klemt økonomisk, idet Roskilde Bank for få dage siden foretog et udlæg på over 4 millioner kroner i luksusboligen, der ligger i første række til Furesøen.

Liebhavermægleren Jan Fog varetager salget af villaen på Dronninggårds Allé. Ejendommen indeholder både svømmehal, orangeri, biograf, bådebro og et avanceret overvågningsanlæg, der kan betjenes fra hele verden.

Jill Andersen har ikke reageret på SE og HØRs henvendelser. Hun var senest gift med den belgiske basketballstjerne og Vild med dans-vinder Pieter Loridon. Det ægteskab gik itu, da Pieter var Jill utro.

Sponsoreret indhold