Jette Torp om skilsmissen: Et forfærdeligt valg

Der findes ikke lykkelige skilsmisser, mener Jette Torp

Der findes ikke lykkelige skilsmisser, mener Jette Torp

Foto: All OverJette Torp var bare 18 år, da hun mødte den mand, som hun blev gift med, og som blev far til hendes tre børn. Og netop fordi, der var børn involveret, var det ekstra hårdt, da forholdet sluttede efter 18 år:

- Selvfølgelig er det en milepæl at blive skilt efter 18 år - ikke mindst når man har tre børn, siger hun til SØNDAG.

Jette Torp: Jeg ville skilles

Og skilsmissen var egentlig ikke et drama eller en af de skilsmisser, hvor der bliver smidt med mudder og møbler. Men selv om Jette Torp selv kalder det en lykkelig skilsmisse, så var den ikke helt så lykkelig endda.

- Vi har nok haft en af de såkaldte lykkelige skilsmisser. Men som jeg altid tilføjer: Lykkelige skilsmisser findes ikke. Det kan man jo spørge mine børn om. Det er på ingen måde lykkeligt. Men det ville måske have været endnu mere ulykkeligt, hvis vi, deres forældre, ikke havde kunnet snakke sammen og havde været grove over for hinanden, siger hun.

"Vores kærlighed blev til samliv," fortæller Jette Torp om sit andet ægteskab. Derfor sagde Jette Torp tidligere på året til sin mand, at hun vil skilles. På søndag.dk fortæller hun, hvorfor de alligevel endte med at blive sammen

Selvom det var hårdt for Jettes tre børn, to sønner pog en datter, så fortryder hun ikke sit valg:

- At vælge at blive skilt er det mest forfærdelige valg at skulle træffe, fordi det ikke bare er en beslutning, man træffer på sine egne vegne, siger hun og fortsætter:

Se, hvilken politiker der netop er blevet skilt

- Det eneste gode, jeg kan komme i tanke om ved det, er, at man viser sine børn, at man tager sit liv alvorligt, og at man mener, man kan få det bedre. Men det synes jeg også har en værdi at vise fremfor at resignere og bare blive, siger Jette Torp.

Undgå uvenskab med din eks. På søndag.dk får du psykologens råd til hvordan du kommer gennem din skilsmisse uden råb og skrig.


Jette Torp er i dag gift med Facebook-fænomenet Chili klaus.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close