Nyheder15. december 2009

Jetsetdronningen: Intet tilbage

Den 40-årige kokainsigtede kvinde, der først skal møde i retten om et halvt år er blevet persona non grata
Jetsetdronningen har mistet alle sine bestyrelsesposter
Jetsetdronningen har mistet alle sine bestyrelsesposter
 Foto: All Over

I begyndelsen af året tegnede tilværelsen sig lys og smuk. Masser af arbejde, masser af tillidsposter, masser af venner i de rigtige kredse, masser af alt.

Men livet for den 40 årige kvinde, der nu er kendt som jetsetdronningen, ændrede sig radikalt, da hun først blev sigtet og sidenhen tiltalt for "i en periode fra 11. maj 2009 til 8. juli 2009, flere steder i Storkøbenhavn og Nordsjælland, helt eller delvis med henblik på videreoverdragelse, ad flere omgange, at have modtaget ikke under 140 gram kokain", som det hedder sig i anklageskriftet.

Langsomt er den euforiske succesrus ebbet ud.

Jetsetdronningen omgikkes ikke kun kongelige, adelige, millionærer og kendisser. Hun var også et velanset ansigt i erhvervslivets indercirkler. På bare 2 år var hun blevet inddraget i 12 bestyrelsers arbejde.

Men siden kokaintiltalen er de langsomt sivet. I dag har hun ingen tilbage. Og ikke noget arbejde. Og hendes mands personlige firma gav sidste år et millionunderskud.

Det sidste selskab, jetsetdronningen er trådt ud af, er et kendt, københavnsk reklamebureau, som hun siden 2005 har siddet i bestyrelsen for. Formanden for bureauets bestyrelse er heller ikke videre meddelsom. Han vil således hverken be- eller afkræfte, om hun er gået selv eller er blevet gået, skriver Ekstra Bladet.

Kvinden har under hele sagen nægtet sig skyldig og ventes også at gøre det, når hun til juni stilles for retten.Sponsoreret indhold