Nyheder 5. august 2009

Jetsetdronningen fyret som foredragsholder

Den narkosigtede societypige mister job i stribevis
Den 40-årige kvinde blev tirsdag fyret som foredragsholder
Den 40-årige kvinde blev tirsdag fyret som foredragsholder
Foto: All Over

Selv om der har været navneforbud siden grundlovsforhøret i fredags, er identiteten på den narkosigtede jetsetdronning vel nok Danmarks dårligst bevarede hemmelighed.

På internettet i forskellige sociale fora bliver der ikke lagt skjul på, hvem hun er. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at flere firmaer, der har hyret hende til diverse foredrag, trækker følehornene til sig og beder hende om at holde sig væk.

I B.T. udtaler foredragsdirektøren for Athena, Søren Kristensen, at firmaet har taget konsekvensen og fyret hende. Ikke på grund af narkosigtelsen, men som han siger: - Der er sået tvivl om hendes meritter, og det er et problem for vores troværdighed over for kunderne.

Her henviser han til den narkosigtedes påstand om, at hun sidder i 10-12 bestyrelser, når det rent faktisk kun drejer sig om 3. Ekstra Bladet har før afsløret, at hendes Blå Bog også var fyldt med fejl om påståede uddannelser.

Et andet firma, der sælger erhvervsforedrag, har ligeledes fjernet jetsetpigen fra deres kartotek.

Den narkosigtede beklager

Igennem jetsetpigens advokat, Jørgen Lange, udtaler hun selv til B.T., at "det er beklageligt, men en forståelig reaktion ...Tidligere har jeg siddet i 16 bestyrelser, men det gør jeg ikke aktuelt".

Den 40-årige kvinde overvejer i øvrigt sammen med sin advokat et sagsanlæg mod forskellige danske medier, som de mener har overtrådt det navne- og identitetsforbud, dommeren nedlagde i fredags.

Sponsoreret indhold