Nyheder31. juli 2009

Jetset-kendis nu løsladt

Den 40-årige kvindelige jetsetter, der tidligere fredag blev anholdt i en narkosag, er nu på fri fod
Den 41-årige kvinde er sigtet i en større narkosag
Den 41-årige kvinde er sigtet i en større narkosag
 Foto: All Over

Seneste nyt: Den 40-årige kvinde fra jetsetmiljøet, der var sigtet i en narkosag, er blevet løsladt. Hun blev tidligere fredag fremstillet i grundlovsforhør og ifølge hendes advokat, overvejer hun nu at kræve erstatning for uberettiget anholdelse.

Den kendte erhvervskvinde fra jetsettet, som i dag har været fremstillet i grundlovsforhør med en sigtelse for narkobesiddelse, er nu løsladt og overvejer ifølge sin advokat, Jørgen Lange, at kræve erstatning for uberettiget anholdelse.

- Det er ren fiktion - absurd, siger forsvareren om politiets påstande.

En 41-årig jetsetter og forretningskvinde er blevet anholdt i forbindelse med en narkosag.

Hun er netop blevet fremstillet i grundlovsforhør, hvor der er blevet nedlagt navneforbud i sagen, ligesom dørene er lukket for pressen.

SE og HØR nåede dog lige at få et glimt af kvinden, der havde valgt at iføre sig en stor, bredskygget sommerhat og et mørkt tørklæde for at skjule sig så meget som muligt.

Ingen champagne
Der var ikke meget champagne over den kendte jetsetkvinde, da hun i dag blev fremstillet i grundlovsforhør sigtet for besiddelse af 140 gram kokain.

Iført joggingdragt, stor sommerhat og tætsluttende tørklæde, sad hun lille og forknyt, mens hun nippede til en Squash-sodavand.

Den forsagte stemme nåede kun lige at bekræfte kvindens eget navn, inden dommeren lukkede dørene for pressen.

Vi kan derfor ikke afsløre hendes identitet, fordi dommeren var enig med forsvareren om, at det ville skade kvindens fremtidige erhvervskarriere.

140 gram kokain
Hun sigtes for at have besiddet de 140 gram kokain med henblik på videresalg.
Kvinden nægtede sig - via sin advokat - ikke skyldig.

Hun blev anholdt af Københavns narkotikapoliti kl. 17.10 torsdag og har overnattet i arresten

Strafferammen for at være i besiddelse af 140 gram kokain er op til 10 år, og i praksis bliver man dømt op til 2 års fængsel.

Sponsoreret indhold