Jesper Skibby: Spritstiv

Jesper Skibby glemte alt om hverdagen, og drak sig en ordentlig skid på

Jesper Skibby glemte alt om hverdagen, og drak sig en ordentlig skid på

Foto: All Over
- Jeg troede, at det var fredag. Ups!, lød det snøvlende fra Jesper Skibby, da han forrig torsdag luntede over til to unge kvinder på Café Victor i hjertet af København.

- Jeg er simpelthen så fuld. Men jeg har også lige drukket tre flasker vin, grinede den tidligere cykelrytter.

Man skulle tro, at det her var et scenarie, der udspillede sig midt om natten med den promille Jesper Skibby kunne fremvise, men klokken var kun kl. halv ti om aftenen.

Tidligere havde den lalleglade drukmås været en tur på Madklubben på Vesterbro, hvor han havde fortæret en bøf og en omgang risotto og altså en hel del druevand med procenter, der var gået direkte i det gode humør.

Men Jesper Skibby var bestemt ikke ikke færdig med at drikke. Han gik i baren og bestilte den ene Mojito efter den anden, som han bællede i en hulens fart i de to unge kvinders selskab.

Dennis Knudsen blev så stiv, at han smed tøjet offentligt

- Vi skal have noget mere at drikke! Hvad vil I have? Jeg giver, kom det generøst fra den pensionerede atlet.

Hr. Skibby skulle selvfølgelig selv have en mojito mere, det kvindelige selskab skulle have boblevand, og så blev Jesper pludselig til mr. Big Spender. Han tilbød straks at betale de unge damers regning, mens han fumlede efter sin pung.

Den var hans nye bekendtskaber dog ikke med på, så i stedet kastede han sig ud i en længere meget beruset snak om fremtidsdrømme, der gav mindre og mindre mening, som minutterne gik, og glasset blev tømt.

Først langt senere på aftenen kastede Jesper Skibby håndklædet i ringen og bevægede sig stangstiv nordpå.

Patrick Nielsen i vanvittig brandertUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close