Jesper Nøddesbo skal tilbage på skolebænken

Jesper Nøddesbo er ikke bare en drøm at se på - han har også noget mellem ørerne

Jesper Nøddesbo er ikke bare en drøm at se på - han har også noget mellem ørerne

Foto: JBS
Før lækre Jesper Nøddesbo og hans kone rykkede teltpælene op og flyttede til Barcelona, hvor han spiller håndbold, var den 34-årige stregspiller i gang med at uddanne sig til folkeskolelærer.

LÆS OGSÅ: Jesper Nøddesbo smider tøjet i fræk video

Men de planer blev lagt på hylden, da den spanske topklub tilbød ham en kontrakt.

Dengang var det planen, at uddannelsen skulle færdiggøres, når Nøddesbo vendte snuden tilbage mod Danmark. Det skete bare aldrig.

- Det er jo næsten otte år siden, og nu ved jeg faktisk ikke rigtig, hvad jeg vil, fortæller den populære målscorer til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Nøddesbo og Spellerbergs nye brillemode

- Jeg har møde med nogen fra Spillerforeningen, der hedder Study4Player, for at få styr på de tanker, jeg går og tumler med, og for at se om vi ikke kan få sat noget retning på uddannelse. Lige nu skyder jeg lidt for bredt, så jeg har brug for hjælp til at finde ud af noget, forklarer Jesper Nøddesbo.

Hans kone Rikke blev folkeskolelærer, inden parret forlod Danmark - men også hun havde et behov for at videreuddanne sig.

Så når hun ikke holder barsel med parrets nyfødte datter Luna, er hun i gang med at uddanne sig i marketing og international handel via nettet.

LÆS OGSÅ: Se hotte Jesper Nøddesbo uden tøj

Du kan se Jesper Nøddesbo og resten af de danske håndboldherrer i aften klokken 19, når de spiller mod Polen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close