Nyheder12. marts 2015

Jesper Nøddesbo bliver ambassadør

Håndboldspilleren har fået en ny titel.
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/58f1f53d9ce145dca8e7e930e4700b06.jpg
 Foto: Dan Mariegaard




Den danske håndboldspiller, der til daglig spiller på stregen i spanske Barcelona - og på det danske håndboldlandshold, har fået en ny titel.

LÆS OGSÅ: Jesper Nøddesbo smider tøjet i fræk video

34-årige Jesper Nøddesbo er blevet ambassadør for Danmark Læser: - Jeg er blevet ambassadør for #danmarklæser. Håber i vil melde jer som boguddeler danmarklæser.dk, skriver han på sin twitter-profil.

Jeg er blevet ambassadør for #danmarklæser. Håber i vil melde jer som boguddeler på http://t.co/O9SCW4vs6X pic.twitter.com/cbeMX95ygU

- Jesper Nøddesbo (@3Jesper) March 12, 2015


LÆS OGSÅ: Jesper Nøddesbo skal tilbage på skolebænken

Konceptet går blandt andet ud på, at der den 23. april skal deles ikke mindre end 100.000 bøger ud i Danmark - simpelthen for at forære en god læseoplevelse til en, der fortjener det.

LÆS OGSÅ: Se hotte Jesper Nøddesbo uden tøj

- På Verdens Bogdag den 23. april 2015 løber Danmark Læser Dagen af stabelen. Danske forlag indstiller gode bøger, hvoraf fem titler udvælges af et uvildigt fagpanel. Det er disse fem titler, der skal deles ud den 23. april i mange tusinde eksemplarer. Hvem, der skal glædes med en læseoplevelse, er helt op til dem, der overdrager bøgerne personligt. Alle kan være med til at give læseoplevelser, skriver foreningen på sin hjemmeside.

Sponsoreret indhold