Nyheder16. december 2014

Jes stopper på TV3 SPORT: Mystik om fremtiden

Til sommer er det slut som Champions League-vært
Af af
Til sommer er det slut som Champions League-vært
Til sommer er det slut som Champions League-vært
 Foto: Lars H. LaursenNår finalen i Champions League spilles 6. juni næste år, bliver det også en 'slutkamp' for Jes Dorph-Petersen. Den populære journalist stopper nemlig som Champions League-vært på TV3 SPORT efter tre år.

Selvom Jes Dorph-Petersen fra begyndelsen har tænkt, at han måske ville stoppe efter de tre år, har han på ingen måder gjort sig tanker om, hvad fremtiden skal bringe.

Det fortæller han til SE og HØR:

- Jeg har ingen anelse. Overhovedet. Mit liv har altid været styret af to ting: Jeg har aldrig lagt planer, og så er det vigtigt for mig, at de ting, jeg laver, er sjove. Jeg ved godt, det lyder banalt. Nu har jeg stadigvæk et halvt år tilbage på TV3, så jeg kan godt vente med at overveje, hvad jeg så skal lave, siger Jes Dorph-Petersen, der ikke vil udelukke noget job, hvis det viser sig at være dét, der passer til ham:

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersen til SE og HØR: Derfor stopper jeg

- Hvis jeg synes, det bliver sjovt at lave månedsmagasiner, så gør jeg det. Hvis jeg synes, det bliver sjovt at dække volleyball, så gør jeg det. Synes jeg, det bliver sjovt at lave nyheder, så gør jeg det. Med andre ord vil jeg ikke udelukke noget eller tage beslutningen nu, siger Jes Dorph-Petersen til SE og HØR.

Før tiden som Champions League-vært arbejdede 'Mr. News' mere end 20 år fast på skærmen hos blandt andet NYHEDERNE, "Station 2" og "Hvem vil være millionær?". Med andre ord har Jes Dorph-Petersen altid haft et 'fast job' og aldrig tænkt over, hvor karrieren nu skulle styres hen:

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersen færdig som Champions League-vært

- Nu kan jeg mærke en frihed, og det er dejligt. At jeg om en halvt år skal noget, jeg ikke ved, hvad er. Det er en sjov tanke. Den har jeg aldrig haft før, siger Jes Dorph-Petersen, der kun kortvarigt har tænkt 'Åh Gud, er der nogen, der kan bruge én som mig':

- Jeg skal nok finde et sted i mediemøllen, hvor jeg kan være. Men det job, jeg har nu og har haft tidligere, har jeg løbende modtaget henvendelser om job. Det har jeg altid fået. Så der er ikke noget nyt eller anderledes i det nu, siger han.

Sponsoreret indhold