Nyheder3. marts 2010

Jes Holtsø: Kærligheden stortrives

Talent 09-outsideren har fået kæreste og det liv, han drømte om efter sin TV-medvirken
Jes og Randi er stadig smaskforelskede
Jes og Randi er stadig smaskforelskede
 Foto: All Over

53-årige Jes Holtsø må leve hele sit liv med at være "Børge" fra Olsen Banden-filmene. Og det rører ham sådan set ikke.

For efter "Talent 09" vandt han nemlig et liv, hvor musikken og kærligheden stortrives.

Samtidig med at talentkonkurrencen kørte, mødte han nemlig Randi Pedersen. Et forhold, der holder, og som oser af forelskelse.

- Vi er gode til at supplere hinanden og til at være væk fra hinanden. Vi er begge forældre til børn med ADHD-diagnose (damp-børn, red.), så vi tager det stille og roligt, men vi regner da med at flytte sammen på et eller andet tidspunkt. Vi tager en dag ad gangen. Det er en nødvendighed i vores dagligdag, siger Randi til B.T.

Hun er 28 år, men de to ser ikke aldersforskellen som noget problem. Derimod ser de begge deres fortid, hvor de begge har haft misbrugsproblemer som en fælles styrke.

- Jeg er godt nok på alder med Randis forældre, men vi har en fælles forståelse, fordi vi har været igennem det samme. Vi har så meget at være taknemmelige for, når man ser tilbage på, hvor vi kommer fra, så har vi intet at pibe over, siger Jes til B.T.

I sidste års "Talent 09" fik Jes Holtsø chancen for at gøre det, han altid havde drømt om - at skabe sig en karriere som sanger. Han greb den. Men hvor stort set kun vinderen Kalle Pimp huskes af de andre deltagere, så springer Jes Holtsø ud på dybt vand.

Til april kommer hans første og selvfinansierede plade, og til sommer skal han blandt andre steder optræde på Skanderborg Festivalen.

Sponsoreret indhold