Nyheder 5. juni 2014

Jes Dorphs kongelige bommert

Mr. News dummede sig overfor Prins Henrik
Foto: All Over


I over 20 år har han været en af Danmarks mest kendte og anerkendte studieværter. Men det betyder ikke, at Jes Dorph-Petersen er bedste venner med kongefamilien.

På sin Instagram-profil skriver den kendte journalist således om dengang, han dummede sig under et møde med Prins Henrik.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph: Fik sin smukke Louise Lehrmann

TV2 dækkede festen på Christiansborg, da dronning Margrethe i 2012 fejrede sit 40 års regeringsjubilæum, og efterfølgende stødte Mr. News ind i prinsgemalen.

- Prins Henrik vinkede mig an, og så sagde han - frit efter min hukommelse: "Det var et flot show!". Jeg følte mig kæk og ovenpå og genreplicerede: "Synes du det?". Prinsen svarede "Vi to er vist ikke dus - ikke endnu i hvert fald", skriver Dorph-Petersen.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph: Tænder på Divaerne

Noget tyder dog på, at prinsgemalen ikke tog studieværtens fejltrin særlig tungt. I hvert fald gav de to efterfølgende hinanden hånden, og der opstod ifølge Jes Dorph "en særegen kramme/hilse/danse-situation".


Jes Dorph-Petersen kom tæt på Prins Henrik (Foto: Instagram/jesdorph)LÆS OGSÅ: Jes Dorph sviner DR

- Jeg følte mig lidt på niveau med prinsen - bortset fra, at jeg var og stadig er - cirka 74 medaljer bagud, skriver studieværten.

Sponsoreret indhold