Nyheder16. januar 2014

Jes Dorphs kone: Det er barnligt, men…

Louise Dorph har et ganske særligt ønske
Af af
Louise og Jes træder ud af Trinitatis kirken, da de blev gift i september 2013 til et rigtigt drømmebryllup. Nu skal de skilles. (Foto: Thomas S. Laursen)
Louise og Jes træder ud af Trinitatis kirken, da de blev gift i september 2013 til et rigtigt drømmebryllup. Nu skal de skilles. (Foto: Thomas S. Laursen)
 Foto: Thomas S. Laursen
Det er ikke mange måneder siden, at indretningseksperten Louise Lehrmann fik sit højeste ønske opfyldt: Hun sagde ja til Jes Dorph-Petersen under et smukt og romantisk bryllup i Trinitatis Kirken i det indre København.

Og nu håber fru Dorph så, at endnu et ønske går i opfyldelse. Et ganske barnligt ønske, hvis man spørger indretningseksperten selv.

Derfor gik Louise Dorph i panik før brylluppet Louise Dorph er nemlig med i kapløbet om at vinde titlen som 'Årets brudekjole' - en konkurrence hvor Billed-Bladets læsere hylder de flotteste kjoler i det forgangne år.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5a83a3b6d996497888ceb3cf6074d69a.jpgLouise og Jes på vej ud af kirken; vintage-kjolen er med i konkurrencen om at blive årets (Foto: Thomas S. Laursen)


- Det er barnligt, jeg vil gerne vinde Billed Bladets konkurrence 'Årets Brudekjole", skriver Louise Dorph på sin Instagram-profil og opfordrer alle til at sende en stemme i hendes retning.

Louise Lehrmann og Jes Dorph-Petersen sagde ja til hinanden 5. oktober, og bruden havde i dagens anledning iført sig en kjole re-designet af Lisbeth Nordahl.

Kjolen havde hun købt for mange år siden i en vintagebutik - og havde gemt den indtil den store dag.

- Det kunne være sjovt at vinde med en vintagekjole… Eller skal vi bare kalde en spade for en spade, og kalde det GENBRUG, skriver Louise Dorph videre.

Se Jes Dorphs luksusvilla i Hellerup
Også brudekjoler båret af skuespilleren Beate Bille, den svenske prinsesse Madeleine og tv-værten Sisse Fisker er med i opløbet om den fine titel i Billed-Bladet.


Sponsoreret indhold