Var klar i kulissen: Jes Dorphs erstatning er klar

Afløseren til Jes Dorph-Petersen er allerede fundet fra TV2\'s side. Men vedkommende skal kun klare ærterne, indtil Jes er tilbage fra behandling for alkoholmisbrug. (Foto: Thomas Laursen)

Afløseren til Jes Dorph-Petersen er allerede fundet fra TV2's side. Men vedkommende skal kun klare ærterne, indtil Jes er tilbage fra behandling for alkoholmisbrug. (Foto: Thomas Laursen)

Foto: Thomas Laursen

Siden Jes Dorph-Petersen tog på behandling for alkoholmisbrug efter et kort ophold på TV2, som han nok er mest kendt hos, er den nye erstatning til værtsrollen allerede fundet, skriver bt.dk.

Det bliver ingen ringere end den garvede vært Morten Ankerdal, der overtager pladsen fra Jes Dorph. Men Ankerdal skal ikke sætte sig alt for godt tilpas i værtssædet. Han er kun erstatning, til Jes er klar igen.

Hvor længe Jes Dorph skal være i behandling for alkoholmisbrug, er af gode grunde uvisse, men som bt.dk skriver, så har Morten Ankerdal erfaring med både ”Go’ Morgen Danmark”, hvor Jes Dorph stadig skulle have siddet, hvis han ikke havde valgt behandlingen.

Da den folkekære vært bekendtgjorde sit farvel til TV på ubestemt tid, lød det sådan her i en pressemeddelelse:

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight, står der i pressemeddelelsen.

Der bliver fest i det Ankerdalske hjem til jul. Fruen får nemlig frækt undertøj

Morten Ankerdal overtage pladsen fra Jes Dorph, indtil han er færdig med sin behandling. (Foto: AOP)  

 

Vind Jes Dorph-Petersens selvbiografi ” Dorph – Historier fra den anden side”
Bogen handler især om glad gadedreng, som elsker fodbold, fester og ballade, det underholdende og folkelige. Men også om den modstand et menneske kan rumme. Bogen er en fortælling om fædre, mødre og sønner. Om kærlighed og skilsmisse, ensomhed og misbrug, lavt selvværd og om den depression, som ramte Jes Dorph-Petersen en aften i 2011 og blev vendepunktet i hans liv.

Svar rigtigt på spørgsmålet herunder – så deltager du i konkurrencen, der løber indtil den 10. september kl. 12.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close