Jes Dorphs afløser er fundet

Jes Dorph har for noget tid siden meddelt, at han stopper på TV3.

Jes Dorph har for noget tid siden meddelt, at han stopper på TV3.

Foto: All Over
TV3 har igen snuppet en vært fra TV2 for at lave deres dækning af fodbold.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph til SE og HØR: Derfor stopper jeg

TV2-værten Peter Grønborg, der har været på TV2 siden 2006, der til sommer skal nemlig være vært for Champions League-fodbold på TV3.

LÆS OGSÅ: Efter tre år: Jes Dorph stopper som vært

Han kan nu se frem til masser af fodboldsnak med Preben Elkjær og Jesper Grønkjær, der er medværter i studiet. Og Grønborg har tidligere lavet masser af sport, så han skulle være godt rustet til det nye job.

LÆS OGSÅ: Jes Dorphs kone fik Ronaldos trøje - så meget er den værd

- Champions League er en klasse over alle andre fodboldturneringer. Det er cremen indenfor fodbolden, og de største stjerner og den bedste fodbold spilles i Champions League. Jeg har haft en fantastisk tid på TV2, men da muligheden for at lave Champions League fodbold dukkede op, var det bare med at slå til. Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del TV3 SPORTs dækning. Jeg har altid fulgt meget med i fodbold, og har været fast seer af Champions League igennem alle år, og at jeg nu skal arbejde med det i detaljen som vært, er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg er ydmyg overfor opgaven, men er også helt sikker på, at jeg med mine erfaringer kan bidrage til udviklingen af den i forvejen flotte dækning, siger Peter Grønborg til tv3sport.dk.

Peter Grønborg skal være Jes Dorphs afløser (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close