Nyheder23. september 2013

Jes Dorph: Turde ikke gå i bad om morgenen

TV-værten var deprimeret og drak for meget
Af af
Jes Dorph var så langt ude, at han ikke turde gå i bad om morgenen.
Jes Dorph var så langt ude, at han ikke turde gå i bad om morgenen.
 Foto: Dan Mariegaard

De fleste kender Jes Dorph som den veloplagte nyhedsvært med et glimt i øjet. Men bag facaden findes der altid en anden virkelighed. Og det gjorde der også for Jes Dorph.

De sidste par år har TV-værtens liv været en rutchebanetur med op og nedture. Det hele kulminerede nytåret mellem 2012 og 2013, hvor Jes Dorph blev ramt af en depression.

- Jeg var bange for at gå i bad om morgenen og sov, indtil jeg måtte opgive at sove mere. Når jeg forsøgte at gå en tur, vendte jeg om fem minutter efter, jeg orkede det bare ikke, siger Jes Dorph-Petersen til b.dk.

Jes Dorph: Panik før brylluppet

Fire måneder forinden havde TV-værten indset, at han havde et alkoholproblem, uden at han vil kalde sig selv for alkoholiker.

- En time, så havde jeg besluttet mig for, at det var nu og ikke i morgen. Jeg gik ud i køkkenet og hældte resterne af en flaske rødvin i vasken. Det føltes rigtigt. Jeg vidste godt, at jeg drak for meget, og i lang tid havde jeg også været klar over, at jeg måtte gøre noget ved det, men havde udsat det. Det kunne vente til næste uge, eller ugen efter, fortæller Jes Dorph til B.dk

Psykologsamtaler, kæresten Louise Lehrmann og gode venner har fået Jes Dorph tilbage på rette spor. Fire måneder gik der, før han var ude af depressionens mørke kammer.

I dag føler værten sig igen ovenpå, og lykken kulminerer på lørdag, når Jes Dorph gifter sig med Louise Lehrmann.

I dag udkommer Jes Doprh med sin selvbiografi, hvor han fortæller om sine op- og nedture.

Jes Dorph: Tænder på divaerne

Sponsoreret indhold