Nyheder16. december 2014

Jes Dorph til SE og HØR: Derfor stopper jeg som vært

Til sommer er det slut som vært på TV3 SPORT
Af af
Til sommer er det slut som vært på TV3 SPORT for Jes Dorph-Petersen
Til sommer er det slut som vært på TV3 SPORT for Jes Dorph-Petersen
 Foto: Lars H. LaursenNår finalen i Champions League spilles 6. juni næste år, bliver det også en 'slutkamp' for Jes Dorph-Petersen. Den populære journalist stopper nemlig som Champions League-vært på TV3 SPORT efter tre år.

Og selvom Jes Dorph-Petersen med egne ord kalder værts-jobbet 'skide-skægt', er han ikke i tvivl om, at det er tid til at prøve noget nyt:

- Jeg kunne mærke på min lyst, at det passede godt at stoppe nu. Som altid handler det om at forlade en fest, mens den stadig er sjov. Og jeg har det skide-skægt på TV3 og glæder mig enormt meget til at lave det sidste Champions League. Men så kan jeg også godt mærke, at det er et fint tidspunkt at sige farvel, siger Jes Dorph-Petersen til SE og HØR og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter tre år: Jes Dorph-Petersen stopper som vært

- Jeg har jo levet et liv, hvor jeg har været fast på TV2 i næsten 30 år, så jeg var godt klar over, at hvis jeg skulle prøve en masse i mit liv, så skulle jeg nok ikke være så længe det næste sted.

Jes Dorph-Petersen nåede tre år som ankermand på sportskanalen, og indtil videre har den 55-årige journalist ikke gjort sig nogen tanker om, hvad næste udfordring bliver.

- Jeg har ingen anelse. Overhovedet. Mit liv har altid været styret af to ting: Jeg har aldrig lagt planer, og så er det vigtigt for mig, at de ting, jeg laver, er sjove. Jeg ved godt, det lyder banalt. Nu har jeg stadigvæk et halvt år tilbage på TV3, så jeg kan godt vente med at overveje, hvad jeg så skal lave, siger Jes Dorph-Petersen, der ikke vil udelukke noget job, hvis det viser sig at være dét, der passer til ham:

- Hvis jeg synes, det bliver sjovt at lave månedsmagasiner, så gør jeg det. Hvis jeg synes, det bliver sjovt at dække volleyball, så gør jeg det. Synes jeg, det bliver sjovt at lave nyheder, så gør jeg det. Med andre ord vil jeg ikke udelukke noget eller tage beslutningen nu, siger Jes Dorph-Petersen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Jes Dorphs kone scorede Ronaldos trøje: Så meget er den værd

Jes Dorph-Petersen blev ankermand på Champions League i 2011 efter at have tilbragt adskillige år som 'Mr. News' på TV2. Og selvom han kortvarigt har tænkt 'Gud, er der nogen, der kan bruge én som mig', er han ganske fortrøstningsfuld:

- Jeg skal nok finde et sted i mediemøllen, hvor jeg kan være. Men det job, jeg har nu og har haft tidligere, har jeg løbende modtaget henvendelser om job. Det har jeg altid fået. Så der er ikke noget nyt eller anderledes i det nu, siger han.

Sponsoreret indhold