Nyheder2. marts 2014

Jes Dorph sviner DR

Der blev talt i alt andet end positive gloser, da TV3-værten skulle beskrive Danmarks Radios sendeflade.
Jes Dorph-Petersen er ikke tilfreds med det han får for sine og konens licens-penge.
Jes Dorph-Petersen er ikke tilfreds med det han får for sine og konens licens-penge.
 Foto: ALL OVER

Den normalt så smilende og glade fodboldvært fra Viasats kanaler, var i knap så godt humør lørdag aften hvor programoversigten på den licensstøttede konkurrerende kanal Danmarks Radio ikke var noget, der faldt i den tidligere Mr. News' smag.På Instagram rasede Jes Dorph-Petersen mod DR's købte engelske programmer og gamle danske film.JES DORPH-PETERSEN: LÆNKET TIL EKS-KONENGeneraldirektøren i DR Marie Rørbye Rønn fik tilmed en personlig, knap så pæn hilsen med på vejen også i udbruddet på Instagram, som du kan læse her:- "Licens er noget, vi giver til hinanden" lyder det nye betal-med-glæde slogan fra Danmarks Radio. Okay, generaldirektør Marie Rørbye Rønn: du har over 3000 ansatte. Du har over 3 milliarder kroner (fra licensen) til at lave programmer for. Men i aften er der INTET, som DR selv har produceret på den store kanal. Kun gammel underholdning på en lørdag, hvor de fleste familier er hjemme sammen. Er det fordi DR har brændt al krudt af igår på X Factor? Ifald lever DR ikke op til sin forpligtelse. Slet ikke. Det her bras på en lørdag er pinligt !!

(Jes Dorph Petersen brød sig ikke om en lørdag aften på sofaen med konen til engelske krimier og gamle danske film. Foto: Instagram)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e1c529365f6e42389e1ad33db71f9cfc.jpg

Langt de fleste af dem, der følger værten på bla. Viasats Champions League udsendelser, er enige med ham, men enkelte 'fans' er også uenige med ham, og mener, at det er for nemt at kritisere, når man arbejder på en konkurrerende tv-kanal.JES DORPH SVINER CASPER CHRISTENSEN TILJes Dorph blev sidste år gift med chefredaktøren på Bolig Magasinet og BoligPlus Louise Lehrmann, der nu hedder Louise Dorph-Petersen.

Sponsoreret indhold