Nyheder15. juli 2015

Jes Dorph styrtet under Tour de Tisvilde

TV-journalisten Jes Dorph-Petersen er udgået af Tour de Tisvilde, efter at ”han røg på røv og albuer”, som han selv udtrykker det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_0074.jpg
 Jes Dorph-Petersen/Privat

Lige nu er årets Tour de Tisvilde i fuld gang, og cykelrytterne – der blandt andet tæller en række kendisser – har kursen mod Tisvilde i Nordsjælland.

Men for TV-journalisten Jes Dorph-Petersen sluttede årets kendis-cykelløb en hel del kilometer før målstregen. Han styrtede nemlig lige efter, at han havde passeret Nivå.

- Jeg var nødt til at stoppe. Jeg kunne ikke køre videre. Jeg røg på røv og albuer, fortæller Jes Dorph-Petersen til SE og HØR.

TV-journalisten havde ellers fået sig godt placeret i feltet sammen med blandt andre Jesper Skibby, da en rytter foran ham bremsede op.

https://imgix.seoghoer.dk/img_0075.jpg

Avs. Jes Dorph-Petersens ansigt bar præg af, at den havde været en tur i asfalten. Foto: Jes Dorph-Petersen

- Og så bremser jeg også, og jeg bremser lige nøjagtigt så hårdt, at bagbremsen blokerer, og cyklen glider. Det var som en skøjtebanen, og så gik jeg ellers på røven, forklarer Jes Dorph-Peterseb, der er meget glad for, at ABUS-hjelmen sad, hvor den skulle.

- Jeg gik ned lige på hovedet, men heldigvis havde jeg hjelm på. Ellers var det gået rigtig galt, siger Jes Dorph-Petersen.

Han ”slap” med hudafskrabninger hist og her – blandt andet i ansigtet og kunne med egne ord "nok godt være kørt videre".

For en sikkerheds skyld forlod han årets tour og vil i eftermiddag pleje sig selv med lidt godt til ganen.

- Nu vil jeg have mig en god middag og glæde mig over, at jeg slap for at køre 85 kilometer, siger TV-journalisten med et glimt i øjet og tilføjer:

- Jeg var sikker på, at Contador var kørt videre. Men det gjorde jeg ikke.

Sponsoreret indhold