Jes Dorph: Populær single-fyr

Jes Dorph er glad for æren

Jes Dorph er glad for æren

Foto: All Over

Det er kun få dage siden, den kommende Champions League-vært annoncerede, at han skulle skilles.
Men nu har Jes Dorph fået lidt at smile af igen. Han er nemlig blevet kåret til "den mest positive mandlige kendis" af www.40plus.dk, der er landets største datingside for folk over 40 år.

- Juhuu!! Det er dejligt, livsbekræftende og sjovt at få tildelt sådan en ære i en alder af 52 år. Tak til alle der synes, jeg stadig har en berettigelse her i tilværelsen. Men det er også en overraskelse, for jeg har jo faktisk allerede for 12 år siden overskredet salgsdatoen for, hvornår man ikke længere er helt ung. Til gengæld ved jeg med ære, at jeg står ved min alder, mine få grå hår og det faktum, at jeg er godt inde i livets 2. halvleg. Kære venner. Tak for udnævnelsen. Pas på jer selv alle sammen og nyd jeres alder...!, siger TV-værten ifølge datingsiden.

Læs også:
Jes Dorph stopper på TV2

Jes Dorph-Petersen slog bl.a. Niels Hausgaard og Tommy Kenter.

- Selvom jeg er blevet 52 år, er mit job jo fortsat en kende overvurderet og forbundet med lidt for meget hype. Men det er kun dejligt, at selvom jeg har nået Charlie-alderen, kan jeg stadig charmere mine medmennesker. Men det har faktisk altid undret mig, at jeg kunne vinde noget som helst, siger en meget glad Jes Dorph-Petersen.

Læs også: Jes: Jeg har en klump i halsen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close