Jes Dorph Petersen: Bange for at dø

Jes Dorph Petersen frygter døden

Jes Dorph Petersen frygter døden

Foto: Peter Grosen

Det er tre måneder siden, at Jes Dorph Petersen fik det, han kalder sit "møde med døden" og siden har tankerne kværnet i hovedet på den 49-årige nyhedsoplæser. Op mod 20-30 gange om dagen dukker tanker om døden op.

- Jeg kan sidde i min egen bil og kigge på dem i bilerne ved siden af. Folk jeg ikke kender. Så tænker jeg: Ham dér skal dø. Hende dér skal dø. Jeg skal selv dø. Og så kan jeg helt alvorligt overveje, om det er muligt for mig at blive religiøs - for at gøre det lidt nemmere..., siger Jes Dorph Petersen i Billed Bladet.

Tankerne om døden dukkede første gang op, efter at Jes Dorph Petersen for kort tid siden fik et voldsomt hosteanfald og blev kørt på hospitalet i ambulance.

- Det ville bare ikke stoppe. Det hele blev bare sort for mig, og jeg var tæt på at besvime. De ringede efter en ambulance, som kørte mig til hospitalet i Odense, fortæller TV2-værten.

- De sagde, at der ikke var noget alvorligt galt, men dér i ambulancen fik jeg dødstanken, som jeg i dag kalder mit møde med døden, afslører Jes Dorph Petersen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close