Nyheder17. juli 2018

Jes Dorph overvejer ægteskab

TV2's populære "Go' aften Danmark"-vært Jes Dorph slapper for første gang i sit liv af – og han har lært, at arbejde ikke er alt. Nu forbereder han sit otium med kæresten Mai-Britt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180703_wen_-_jes_dorph_35.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Vil du giftes med mig? Jes Dorph-Petersen står over for en ny skillevej i sit liv.

Næste år bliver han 60, og han er rasende forelsket i sin kæreste gennem tre år, Mai-Britt Haurholm.

Derfor melder spørgsmålet sig nu naturligt: Skal den populære TV2-vært atter på knæ og fri? Svaret blæser lidt i den lune sommerbrise, der har indtaget Tivoli, hvor SE og HØR møder den forhenværende "Mr. News" til en interview: - Det ved man aldrig. Nu har jeg været gift nogle gange, uden at det lykkedes at føre det til afslutning. Uden at jeg gjorde, hvad præsten sagde. Og det vigtigste for mig er ikke, om vi er gift eller ej, men at vi er sammen. Mai-Britt har været en kæmpe hjælp for mig i de her år med at få ro på det hele. Hun betyder meget. Men hvis vi skal giftes, så kan jeg jo ikke sige det her, lyder det med et smil fra Jes. Jes Dorph-Petersen har tidligere været gift med Lene Mortensen og Louise Dorph Houvenaeghel. Førstnævnte har han sønnen Jens Emil, som lige er blevet student, sammen med. Sidstnævnte var han gift med i to år fra 2013-2015. Artiklen fortsætter under billedet...
https://imgix.seoghoer.dk/20170926_wen-_ny_film_14.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Jes Dorph-Peter og Mai-Britt Haurholm til premiere på "Gud taler ud". Foto: Kaspar Wenstrup

Pensionist med snapchat

Ungdommen varede længe for Jes Dorph-Petersen. Faktisk så længe, at det kom som et chok, da den var slut.
- Da jeg blev 50, erkendte jeg først, at jeg ikke var ung længere. Dengang holdt jeg en stor fest for at få det overstået. Det ved jeg ikke, om jeg gør, når jeg bliver 60. Jeg er hvidhåret, og især i min branche er jeg gammel. De andre værter er jo meget yngre. Men jeg lærer meget af dem. Jgeg kan f.eks. snapchatte nu, afslører Jes Dorph-Petersen. Den 23. marts næste år er der dog ingen vej tilbage. - Jeg kan mærke, at det knirker lidt mere om morgenen, og det er sværere at holde vægten, og jeg har mere og mere brug for at sove til middag, indrømmer Jes Dorph, som allerede har talt med en pensionsrådgiver om, hvordan den økonomiske situattion vil se ud, hvis han går på pension som 64-, 65-, 66- og 67-årig. -Og det ser rigtig fornuftigt ud. Jer er begyndt at glæde mig, siger han.
null

Sponsoreret indhold