Nyheder 20. juni 2009

Jeppe Søe: Raser over Simon Emil

Den tidligere TV-vært truer politikeren med fogeden og politiet efter han er rendt med partikassen
Foto: All Over/ All Over

Efter Simon Emil Ammitzbøll i tirsdags valgte at forlade det parti, han selv har været med til at stifte, nemlig Borgerligt Centrum, og tage alle partiets ejendele med, er der opstået en regulær krig mellem Simon Emil og de tilbageværende medlemmer af Borgerligt Centrum, som blandt andet tæller den tidligere TV-vært Jeppe Søe.

- Borgerligt Centrum eksisterer fra dette øjeblik ikke mere, sagde Simon Emil Ammitzbøll da han forlod partiet, men den køber Jeppe Søe ikke.

- Man kan ikke bare lukke en forening på den måde. Hvis en spiller skifter fra FCK til Brøndby, lukker klubben jo heller ikke bare, forklarer Jeppe Søe, der skal mødes med de tilbageværende medlemmer af Borgerligt Centrum i morgen søndag for at få partiets fremtid på plads.

Skred med pengene

En af de ting, der forfærder den tidligere TV-vært er, at partiets pengekasse er forsvundet sammen med folketingsmedlemmet.

- Borgerligt Centrum har nu slået kræfterne sammen med Liberal Alliance. Formuen går til alliancen, skrev Simon Emil, ifølge Jeppe Søe, tidligere på ugen på sin facebook profil, og det er den tidligere TV-vært godt træt af.

- Vi kan ikke helt finde ud af, hvor mange penge, der var i kassen, men jeg vil tro, at det drejer sig om 2-3000 kroner. Men det er mere princippet i, at han tager pengene med. De penge de tilhører foreningen. Det er penge, som vores medlemmer har indbetalt til partiet, siger Jeppe Søe.

Pudser fogeden på ham

Udover pengekassen, er Simon Emil også rendt med medlemslisten, partiets hjemmeside, bannere og alle de underskrifter, som partiet har samlet.

- Den er helt gak med ham. Han har skidt på partiet og nu forsøger han at rette op på det ved at indkalde til et pressemøde, siger Jeppe Søe om Simon Emils opførelse i forbindelse med partiskiftet.

- I morgen skriver vi et brev til Simon Emil og beder ham om at aflevere alt hvad foreningen ejer inden 6 dage. Hvis det ikke sker, er næste skridt fogeden, siger Jeppe Søe, som også har nævnt en politianmeldelse, hvis Simon Emil Ammitzbøll ikke hoster op.


Sponsoreret indhold