Jeppe Nybroe: Tilbage på skærmen

Jeppe Nybroe kommer nok selv til at lægge makeuppen, når han begynder på sit nye job

Jeppe Nybroe kommer nok selv til at lægge makeuppen, når han begynder på sit nye job

Foto: All Over

Den 35-årige journalist, som for halvandet år siden tog et kæmpestort spadestik til sin egen grav i TV-verdenen med et manipuleret nyhedsindslag på TV-avisen, er nu så småt på vej op ad det dybe hul igen.

Han har landet et nyt job på skærmen - godt nok ikke TV-skærmen - men computerskærmen. Jeppe Nybroe skal nemlig være studievært på B.T.'s web-TV, og det er han topbegejstret for.

- Jeg fornemmer på mine teenageniecer, min far på 68 år og mine Facebook-venner, at TVpå internettet er kommet for at blive og kommet for at tilbyde mange fantastiske muligheder, både for de moderne og for morfar, siger den tidligere vært på TV-avisen, om sit nye job.

Føler sig nærmest nyforelsket

- Jeg har i over 10 år været i et tæt kærlighedsforhold med "gammeldags TV", men i disse år åbner en helt ny TV-verden sig på internettet med uanede muligheder for seerne. Jeg er meget glad og taknemmelig for at være med til at tage nogle af de første skridt ind i den verden, ja, det er sgu så mit TV-hjerte banker nærmest lidt nyforelsket, siger Jeppe Nybroe til bt.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close