Nyheder 3. april 2008

JEPPE KOFOD: TOG MØDOMMEN

Ven til den 15-årige pige: Hun er brudt helt sammen
Af af

Selvom Jeppe Kofod i øjeblikket oplever genvundet støtte, kan SE og HØR torsdag afsløre nye detajler i sex-sagen fra Esbjerg. Og det er ikke for sarte sjæle.

Faktisk fandt man blod på lagenet, fordi den 15-årige pige var jomfru, indtil hun kom i kløerne på Kofod.
De mange unge socialdemokrater blev så arrige, at de jog ham ud af Esbjerg Højskole, da de opdagede, at han havde haft sex med den blot 15-årige pige. Ifølge SE og HØRS kilder, var seks unge drenge så sure på ham, at de råbte og skreg og truede ham med tæsk med en fejekost.

DSU'erne opdagede nemlig til deres store rædsel, at der var blod på lagenet, efter Jeppe og pigens nat. Kilder bekræfter da også, at Kofod tog hendes mødom, og det var simpelthen dråben der fik bægeret til at flyde over for de seks unge drenge.
Imens brød pigen fuldstændigt sammen. SE og HØR har været i kontakt med en af pigens venner, og han fortæller, at hun aldrig kommer over episoden.

- Jeg så det hele. De seks fyre reddede hende fra ham. Hun har det dårligt, og hun vil ikke tale med nogen om det. Hun er brudt helt ned, siger vennen til SE og HØR.
I øvrigt fortæller en central kilde i politikermiljøet, at Kofod var helt klar over, at pigen var 15 år. Det fik han nemlig at vide tidligere på aftenen.

SE og HØR kender pigens identitet, men hendes forældre har ikke svaret på henvendelser. Jeppe Kofod har heller ikke nogen kommentar til oplysningerne.

Se billederne fra den våde fest i SE og HØR i denne uge.

Sponsoreret indhold