Nyheder 5. december 2015

Jeopardy-vært vender tilbage til DR

Den kendte vært Adam Duvå Hall starter i sit nye job på DR på mandag
(Foto:All Over Press)

Tv-værten Adam Duvå Hall kan se frem til at vende tilbage til velkendte og trygge rammer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den kendte tv- og radiovært vender nemlig tilbage til DR, hvor han tidligere har arbejdet i 11 år som radiovært på programmerne "Monkey Business", "Adam og Sara" og "Rio Bravo". Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Jobskiftet sker allerede efter weekenden, da den erfarne vært starter på DR mandag den 7. december. Det betyder derfor også, et farvel til Adam Duvå Hall som vært i quizprogrammet "Jeopardy", hvor seerne senest har oplevet ham.

Der venter nye opgaver, selv om Duvå Hall vender tilbage til kendte omgivelser. Adam Duvå Hall skal nemlig ikke være vært, men bliver derimod redaktør for satire og udvikling. Dermed får han ansvar for at caste nye værter og opfinde nye satireprogrammer til radiokanalen P3.

På DR er glæden stor over, at den erfarne vært er kommet tilbage i stalden.

- Adam er utvivlsomt et af Danmarks dygtigste radiomennesker, og han har en fantastisk fornemmelse for, hvad der fungerer på radio. Siden han forlod P3 for nogle år siden, har han udviklet og været vært på TV-programmer på TV3, så hans erfaring med at udvikle programmer til både radio og TV er der heller ikke mange, der kan matche. Vi glæder os meget til at præsentere programmer med Adam bag redaktørroret og er slet ikke i tvivl om, at P3 med Adam på holdet vil blive endnu bedre og endnu sjovere, siger redaktionschef Christian Ottenheim i en pressemeddelelse fra DR.

Sponsoreret indhold