Nyheder9. oktober 2018

Jens Werner har svært ved at tale om voldsom ulykke

Jens Werner dybt berørt over at tale om mountainbike-ulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jens-werner-09102018.jpg
 Foto: TV3

Danseskoleejeren og den mangeårige dommer i "Vild med dans", Jens Werner, åbner i aften sit hjem i Værløse for den tidligere vinder af "Vild med dans", Sarah Mahfoud, TV-værten Michèle Bellaiche og sangeren Bryan Rice.

Det sker i aftenens udgave af 'Til middag hos' på TV3.

Og selv om, det er et underholdningsprogram, så kommer de ind på den voldsomme ulykke, Jens Werner var ude for i november sidste år, da han styrtede på sin mountainbike i skoven i Værløse.

Om ulykkes-øjeblikket fortæller han.

- I det øjeblik, jeg kigger lige ud igen, kommer vejen lige ud i hovedet på mig. Det vil sige, jeg må være røget ned i et hul eller et eller andet, siger Jens Werner og bliver synligt berørt ved at tale om ulykken.

- Derefter ligger jeg egentlig bare og skriger om hjælp. Der er så nogle menesker som finder mig, fortsætter Jens Werner og bliver igen berørt og må holde en pause i sin forælling og undskylder. - Jeg kunne fornemme, at de får mig op at stå - jeg er ved bevidsthed. En af mændene, der hjælper, sætter mig ind i sin bil. Jeg kan ikke stå ved egen kraft og kan mærke, at det her bare bliver værre og værre, fortsætter Jens Werner. Så ankommer den tilkaldte akutlæge - Når man er i en form for livsfare, så skal det gå hurtigt. Så akutlægen kommer, og jeg ryger ind i ambulancen og får ting og sager ind her og der. Det, der var det værste, var, at familien skulle orienteres, men ikke af mig, men af en læge. Men også nogle af de mennesker, der har fundet Jens Werner, prøver at få fat på hans hustru, Anette. - De prøver at ringe til Annette, men hun underviste og havde den på lydløs. Hun kunne så se, at der var nogle opkald fra et nummmer, hun ikke kendte. Og så var der en af dem, der fandt mig i skoven, der ringede og sagde, 'Hej, det er Malene, du skal lige være sød at ringe, for Jens er styrtet'. Næste opkald er også fra Malene. Hun siger til Anette, 'du skal ringe nu - vi kører mod Herlev Hospital'. Det næste opkald til Anette lyder: 'Dav, jeg er overlæge på traumeafdelingen, du skal lige være sød at komme herind' fortæller Jens Werner og bliver igen berørt. Se klippet, hvor Jens Werner fortæller om ulykken:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Michèle Bellaiche spørger ind til Jens Werners ægteskab. Michèle Bellaiche: - I mange år har du altid talt om Anette. Anette, Anette, Anette. Hvordan er det ægteskab, for du taler altid om hende, og I arbejder jo også sammen, og I er jo meget sammen? - Jeg tror bestemt, at når man har så mange kasketter på, som vi har, ægtefæller, forældre, direktør og vicedirektør i Jens Werner Dans, jo så kan det måske godt i teorien give nogle udfordringer. Men hånden på hjertet, der har aldrig været nogle situationer, hvor Anette eller jeg har sagt til den anden, at 'sådan kan vi ikke gøre' eller 'det er helt forkert anskuet', indleder Jens Werner. - I forhold til de mange andre forhold, jeg har haft inden Anette, er hun den første, der har forstået mig og givet mig plads, for jeg er en type, der bliver umulig at være sammen med, hvis jeg bliver begrænset i min måde at udfolde mig på, siger Jens Werner. - Så du er dikatatoren herhjemme, siger Michèle Bellaiche med et smil. - Det behøver jeg heldigvis ikke at være, for jeg får lov, inden vi kommer til det punkt, der hedder, 'JEG VIL', siger Jens Werner. Hør Jens Werner fortælle om ægteskabet med Anette:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Han fortælle også om den gang, han var chauffør for Kongehuset og blev sat på plads af en af de andre chauffører: Se klippet med den fortælling her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se hele 'Til middag hos' klokken 19 på TV3.

Sponsoreret indhold