Nyheder10. september 2011

Jens Verner: Det har vi aldrig set før

Den rutinerede Vild med dans-dommer forklarer, hvorfor der blev givet exceptionelt høje karakterer ved fredagens sæsonpremiere
https://imgix.seoghoer.dk/media/39cc2f83114e430a92a406596f5011db.jpg
 Foto: All Over

Første danser i 8. omgang af Vild med dans var Tommy Kenter, og minsandten om ikke skuespilleren, der ellers virkede noget anspændt i sin dans, scorede sig et 5-tal som årets første karakter. Hvem havde lige troet det på forhånd?

Så var stilen ligesom lagt, og der blev resten af aftenen givet helt usædvanligt høje karakterer til de 6 debuterende dansepar.

Se også: Galleri: Her er Vild med dans-holdet

- Vi bliver helt sikkert grebet af stemningen i dag. Vi skal jo passe på, at vi ikke allerede i program 1 går ud og deler nogle kæmpe høje karakterer ud. Det er vi opmærksomme på. Til gengæld, når vi så bliver overrumplede af noget, som vi i mine øjne ikke tidligere har set i de foregående 7 sæsoner, så kan man ikke lade være med at ryge med på det. Og det tror jeg, var det, der skete, forklarede dommer Jens Verner efterfølgende til Ekstra Bladet.

Det var særligt skuespilleren Anne Sofie Espersen, søster til udenrigsminister Lene Espersen, der imponerede voldsomt. Sammen med sidste års vinder, Mads Vad, scorede hun utrolige 25 point.

Læs også: Hübbe vild med… kokain

Især var den kongelige balletmester Nikolaj Hübbe, der debuterede som dommer fredag aften, begejstret for Anne Sofie og Mads, som han gav et 7-tal.

- Nu er det her jo kun én disciplin. Og dem, der for eksempel var fantastiske i Cha-cha-cha her til aften, skal jo møde en engelsk vals på et tidspunkt. Og der er jo noget, der ligger ens personlighed tættere end andet. Det kan være, at nogle stjerner daler og nogle stiger, forklarede Hübbe, der dog godt ville indrømme, at også han blev grebet af stemningen ved premiereshowet.

- Jamen, selvfølgelig blev jeg grebet af dansen. Det kan da også være, at jeg senere hen går hen og bliver lidt mere garvet og vænner mig til gamet, sagde han til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold