Nyheder9. juni 2009

Jens Veggerby: I politiets søgelys

Den kendte galleriejer og tidligere cykelrytter undersøges nu for sin rolle i Stein Bagger-sagen
Jens Veggerby har lukket galleriet, efter at hans største kunde røg i spjældet. Nu undersøger politiet Jens' forhold omkring IT Factory-sagen
Jens Veggerby har lukket galleriet, efter at hans største kunde røg i spjældet. Nu undersøger politiet Jens' forhold omkring IT Factory-sagen
 Foto: All Over

Jetset-kendissen leverede kunst for millioner til både IT Factory og til Stein Baggers private hjem. Stein Bagger var i det hele taget den største kunde i galleriet, så måske netop derfor gjorde Jens den nu fængslede direktør en vennetjeneste, som efter al sandsynlighed får et retsligt efterspil.

Jens Veggerby tøffede nemlig gennem tolden med 2 mio. kroner kontant i et par plasticposer. Forinden havde han været en tur i Monaco.
Den tidligere cykelrytter har før forklaret, at der var tale om en vennetjeneste, og at han ikke vidste, at det var ulovligt at bringe så store beløb ind i landet uden at fortælle tolderne om det.

Tavs Veggerby har hyret topadvokat

- Det er selvfølgelig en sag, vi kigger på, siger politiinspektør Jesper Friedrichsen fra bagmandspolitiet til Jyllands-Posten.

Han har ikke flere kommentarer til avisen med henvisning til, at det ikke er muligt at udtale sig om sager, som efterforskes.

Jens Veggerby har hyret advokat Henrik Stagetorn fra københavnerfirmaet Stagetorn & Wenzel Advokater til at varetage sagen for sig.
Selv har Veggerby ingen kommentarer til nu at blive en større del af Stein Bagger og IT Factory-skandalen.

Sponsoreret indhold