Nyheder14. januar 2010

Jens Unmack: Kæreste med Lady Gaga

Den danske rockpoet og musiker fra Love Shop har fundet kærlighedenDer er grøde i den danske pop-verden. I alle tilfælde når det gælder de poppede
Er der to der står sammen i international pop, så er det Jens og Gaga...
Er der to der står sammen i international pop, så er det Jens og Gaga...
 Foto: All Over

Den danske rockpoet og musiker fra Love Shop har fundet kærligheden

Der er grøde i den danske pop-verden. I alle tilfælde når det gælder de poppede drenge, der smelter sirup ind i vores øregange og får den grå dagligdag til at glide lidt nemmere.

De vil ha' kvinder og er ikke bange for at stille sig op i medierne og fortælle om det.

Først var det Kandis-Johnny, der stillede sig til skue og viste sin nye, erklærede kærlighed, Gitte, frem.

Det vil den tidligere Love Shop-forsanger Jens Unmack ikke stå tilbage for. Så han kryber på sin hjemmeside til bekendelse med følgende statement:

"Centimeterhøje snedriver har klædt Frederiksberg og store dele af resten af Danmark i vinter-hvidt. End ikke solens stråler kan for en stund få frostgraderne til at slippe jerngrebet i de bastante istapper på storbyens kant.
Selv om Jens Unmack skutter sig i kulden på den nærmest fremkommelige indfaldsvej til det indre København, har den 45-årige frontfigur i Danmarks så populære rockorkester, Love Shop, fået den indre varme i en kold tid.
Uendelige måneder efter at have mistet humøret på tragisk vis, har Jens Unmack fået overskud til kærligheden igen sammen med sin nye kæreste, Lady Gaga, som han nyder besøget af på en sjælden fridag.
- Gaga er en sød, dejlig og selvstændig pige, og vi har mange fælles holdninger til livet, siger Jens Unmack.
Selv om forholdet er meget nyt, har parret alligevel valgt at stå frem allerede nu.
- Beslutningen er et ønske om at komme rygtedannelser og lignende i forkøbet. På den måde håber vi bedre at kunne få ro til at prøve af, om vi sammen kan få en hverdag til at fungere på længere sigt, siger Jens Unmack.
Lady Gaga og Jens Unmack mødte hinanden første gang i forbindelse med et Love Shop-job i Randers i november. Siden har de holdt kontakten ved lige og set hinanden nogle gange.
- Egentlig kendte jeg ikke meget til Jens Unmack og Love Shop, men min mor inviterede mig til en fest, hvor Love Shop spillede, siger Lady Gaga.
- Vi fandt hurtigt ud af, at der både var god kemi og Bad Romance mellem os, siger Jens Unmack, der fejrede nytårsaften sammen med sin nye kærlighed i venners lag.
Lady Gaga er 23 år og kommer fra New York City i staten New York. Hun har gået på byens universitets Tisch School of Arts og arbejder til dagligt i underholdningsindustrien i USA.
- Mine to børn og resten af familien har taget godt mod Gaga, siger Jens Unmack."


Endnu findes der ikke fælles billeder af det nyforelskede par, og Lady Gaga og Jens Unmack har meddelt, at de ikke har yderligere kommentarer til ovenstående lige nu.

Sponsoreret indhold