Nyheder 1. december 2012

Jens Rohde: Udsat for sexrygter

Politikeren mener, hans partifæller vil ramme ham.
Af af
Ifølge Jens Rohde selv spreder hans partifæller rygter om, at han knalder med sine medarbejdere i Bruxelles.
Ifølge Jens Rohde selv spreder hans partifæller rygter om, at han knalder med sine medarbejdere i Bruxelles.
Foto: Claus PoulsenFor nylig var han årsag til, at Venstres landsmøde endte i kaos, da han i en kronik kom med synspunkter, der strider imod partiets nuværende linje.

Og nu er der endnu mere drama omkring politikeren Jens Rohde.

For venstremanden, som er medlem af EU-Parlamentet, siger til Ekstra Bladet, at hans egne partifæller på selve natten under landsmødet spredte et rygte om, at han knalder med sine medarbejdere i Bruxelles.

Jens Rohde: Far igen

Det rygte ryster Jens Rohde på hovedet ad, men han vil ikke gøre noget ved det.

- Jeg kan i hvert fald konstatere, at når der er nogle, der vil gå så langt som til at sprede falske rygter om, at jeg har sex med mine medarbejdere, så er der åbentbart nogle, der er villige til at bruge alle midler til at ramme mig, siger politikeren til avisen.

Den ubehagelige historie bliver bekræftet af Venstres næstformand Kristian Jensen.

- Der er ikke nogen, der er kommet til mig med rygtet, men jeg hørte på anden hånd, at der var nogen, der rendte rundt og spredte rygter om Jens Rohde på aftenen, som ikke passede, siger Kristian Jensen til Ekstra Bladet.

42-årige Jens Rohde pendler mellem Bruxelles og Viborg, hvor han bor sammen med sin kone, Katrine Fusager, som han har to døtre med. Derudover har Rohde en datter fra et tidligere forhold.

Hvem der spredte sexrygtet, vides ikke.

Qvortrup: Venstre vil af med Jens Rhode

Sponsoreret indhold