Jens Rohde: Til alteret på krykker

Jens Rohde insisterer på at danse brudevals med sin udkårne, Katrine Fusager

Jens Rohde insisterer på at danse brudevals med sin udkårne, Katrine Fusager

Foto: All Over

Selv om Jens Rohde på forhånd havde sikret sig, at hans polterabend i lørdags ikke skulle være hverken vild eller farlig, gik det alligevel galt.

Hans gode ven, skatteminister Kristian Jensen havde arrangeret en helt uskyldig fodboldkamp for vennerne, troede han, men i sin store iver efter at score kastede Jens Rohde sig med stor kraft efter bolden og faldt så uheldigt, at han fik et brud på den ene fod.

- Først troede jeg bare, den var forstuvet og fortsatte festen. Men næste morgen så foden ikke for godt ud, så jeg tog på skadestuen og fik at vide, at der var et brud.

I fire uger skal jeg gå med skinne, og de dansetimer min kommende brud, Katrine, havde bestilt tid til i denne uge, er aflyst. Men der skal danses brudevals under alle omstændigheder. Det vil jeg simpelthen, og så må jeg smide skinnen imens, fortæller Jens Rohde fra sygesengen.

Skaden er dobbelt uheldig for Jens Rohde, der er Venstres spidskandidat til Europa-parlamentsvalget den 7. juni. For den betyder også, at han vil være stærkt bevægelseshæmmet, når han skal hale stemmer hjem, og blandt andet må han have en chauffør til at køre sig til valgmøder rundt i landet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close