Nyheder28. november 2009

Jens Okking: Resultatet af en voldtægt

Skuespilleren fik sandheden om sin undfangelse at vide i en alder af 40 år, da moderen døde
Jens Okking har netop udgivet sin selvbiografi
Jens Okking har netop udgivet sin selvbiografi
 Foto: All Over

Hele livet har Jens Okking vidst, hvem hans rigtige far var, men ikke hvordan han blev undfanget. Det skete nemlig ved en voldtægt, da hans mor var bare 19 år gammel.

- Min mor var syerske, men omstændighederne omkring min far var meget specielle. Hans job gik ud på at tage rundt til syerskerne for at betale dem for deres arbejde. Og en dag, han havde betalt min mor, tog han lige mødommen på hende også, og sådan blev hun gravid med mig - mod hendes vilje som 19-årig, fortæller han til B.T.

Selv om det blev meldt til politiet, blev han aldrig straffet for det uhyggelige overfald. Han fik heller aldrig at vide, at hun var blevet gravid.

Jens vidste godt, hvem hans far var, for moderen havde vist ham et billede af ham, og en enkelt gang så han sin far, som dog ikke vidste, at Jens var hans søn.

Som barn kendte Okking ikke til sandheden om sin undfangelse. Det fik han først at vide mange år senere.

- Jeg fik først at vide om voldtægten, da min mor døde i 1979, da jeg selv var 40 år. Og det var sgu da noget af et chok. Et kæmpe chok, siger han til B.T.

Skuespilleren har netop udgivet sin selvbiografi "Jens Okking - virkeligheden er alle tings prøve", som sønnen Niels Okking har skrevet.

Sponsoreret indhold