Christopher klædte sig ud som kvinde: - Jeg visnede totalt indeni

Christopher og Cecilie Haugaard har været sammen siden 2014.

Christopher og Cecilie Haugaard har været sammen siden 2014.

Foto: Aller Media

Da Christopher, 26, og kæresten Cecilie Haugaard i 2017 rykkede ind i deres nye lejlighed på Christianshavn i København, holdt de en housewarming med udklædningstema. 

Han og kæresten klædte sig ud som Sandy og Danny fra "Grease", men med twistet at han var Sandy, og hun var Danny. 

Det er det øjeblik, sangeren føler sig som mindst mand, afslører han i et stort interview med DR.dk

- Vi kyssede ikke på noget tidspunkt den aften. Hun var lidt for god til at være en mand, og jeg var lidt for god til at være en dame, fortæller Christopher til DR.dk

- Hun levede sig endnu mere ind i rollen, end jeg gjorde. På et tidspunkt kom hun gående mod mig som en fyr, og jeg stod der i høje hæle og fake bryster, fuld krigsmaling og paryk. Så vendte hun mig om, som om jeg skulle gnide mig op af hende med numsen, beskriver "Bad"-sangeren. 

Artiklen fortsætter efter billedet. 

- Jeg visnede totalt indeni. Jeg fik lyst til at gå i ét med tapetet. Alle kiggede! Jeg havde bare lyst til at trække hende til side og sige: "Det der gør du aldrig igen!". Jeg har aldrig følt mig mindre som en mand. Hold kæft, hvor var det nederen!, genkalder sangeren.

Heldigvis var feststemningen ikke helt ødelagt, afslører Christopher:

- Efter nogle drinks, var det supergrineren.  

Cecilie "Cille" Haugaard afslørede for nylig, hvordan hun og Christopher får deres forhold til at fungere

Både Christopher og Cecilie Haugaard har travlt med hver deres karriere. 

Han som en af Danmarks hotteste sangere, og hun som en eftertragtet model. 

Så hvordan får de egentlig tid til at se hinanden? Det fortalte Cecilie Haugaard, da SE og HØR mødte hende til Elle Style Awards i maj.

- Hvis jeg er hjemme, så tager jeg med ham. Vi får det til at fungere ved, at vi bare tager med hinanden. Når han har lidt fri, så kan han tage med mig på skydning. Og når jeg har lidt fri, så kan jeg tage med ham på radiotour eller koncerter, fortalte Cecilie og tilføjede:

- Det er bare, hvad man gør det til.

Vi fik også en snak med Cecilie om, hvad hun synes om Christophers nye musik. 

- Det er dejligt. Jeg synes, han har udviklet sig. Han er blevet ældre. Og jeg elsker balladerne, jeg er sådan en rigtig tøs-tøs. Jeg kan godt lide, når jeg kan mærke ham. Og han er blevet meget mere ærlig i sin musik, så jeg er stolt, fortalte Cecilie på den røde løber ved Elle Style Awards.

Du kan se hele interviewet med Cecilie Haugaard i videoen herunder:

Christopher og Cecilie har været kærester siden 2014, hvor SE og HØR som de første kunne afsløre, at Cecilie var popkrøltoppens nye kæreste

Siden er deres forhold kun gået en vej, og det er opad. 

Parret købte sidste år en ny lejlighed sammen, som de har smidt 11,9 millioner kroner for. Heldigvis for de to, så skulle de ikke flytte særligt langt. Den nye lejlighed lå nemlig i samme bygning som den, de allerede boede i. 

At de to er glade for hinanden, er der vist heller ikke tvivl om. Flere gange har de nemlig lagt billeder af hinanden på de sociale medier, blandt andet da Christopher skulle på turné i Kina

Og da Christopher skulle undvære kæresten i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er, når de ikke ser hinanden i længere tid

- Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt, sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark.

Du kan se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder:

Christopher og Cecilie Haugaard

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close