- Jeg savner min mor

Robert Hansen mistede i november sin mor til kræft.

Robert Hansen mistede i november sin mor til kræft.

Foto: Kaspar Wenstrup

For fire måneder siden mistede den 34-årige skuespiller Robert Hansen sin elskede mor til en kræftsygdom, der havde plaget hende i fem år. Den tidligere barnestjerne havde et meget tæt forhold til moren, Liselott Hansen, der kun nåede at blive 60 år.

LÆS OGSÅ: - Jeg er elendig med en hammer

- Mit forhold til mor var simpelthen så tæt. Hun hjalp mig med så mange ting, og vi snakkede sammen to-tre gange om dagen, så det har været fuldstændig forfærdeligt at miste hende, og jeg savner hende meget, fortæller han med blanke øjne til SE og HØR.


(Robert Hansen havde et meget tæt forhold til sin mor. Her er de sammen med Roberts kæreste og hans far, Finn Hansen. Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Robert Hansen skal på slankekur

Det tætte forhold og den daglige telfonkontakt har gjort det svært for skuespilleren at vænne sig til, at hans mor ikke længere er i live.

- Jeg er lige kommet hjem fra en ferie med min familie, og det første, jeg tænkte på, da vi landede, var, at jeg lige ville ringe til min mor, men så tænkte jeg "nåeh, nej". Hun mangler virkelig i mit liv, og det er et kæmpe tomrum, som vil være der længe endnu.

LÆS OGSÅ: Nyt job til Robert efter fyring fra TV3

For halvandet år siden blev Robert Hansen far til lille Herman, og i rollen som "dada", som sønnen kalder ham, har han fundet stor trøst efter tabet af sin mor. Også kæresten, Pernille Fredskild, og resten af familien er god støtte for den "Anja og Viktor"-skuespilleren med de store brune øjne.

LÆS OGSÅ: - Det er så forfærdeligt med Mira

- For nyligt var jeg en tur i sommerhus med min søster og far, hvor vi gik og snakkede om minder og om, hvad vi går og tænker på i hverdagen. Det hjælper os alle sammen, kan jeg mærke. Jeg synes, vi er gode til at snakke om det, og vi er blevet meget bedre til det. Så det er dejligt.

LÆS MERE I DENNE UGES UDGAVE AF SE OG HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close