Nyheder30. juli 2015

- Jeg har ikke haft en kæreste før, der gav mig overskud

Popsangerinden Medina fortæller åbent og ærligt om sit forhold til Mikkel Gregers Jensen og afslører, at han er den første kæreste, hun har haft, som har givet hende overskud – og nu spekulerer flere i, om dette skal forstås som en skjult henvisning til hendes eks, Christopher
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-78650.jpg
 Dan Mariegaard

Med en tilværelse fyldt med utallige koncerter over det meste af verden, er det til at forstå, hvorfor popsilden Medina har brug for at lade op sammen med venner og familie - og ikke mindst kæresten, modellen Mikkel Gregers Jensen.

Og nu fortæller 32-årige Medina i et åbenhjertigt interview med Euroman, at hun nu for første gang nogensinde har en kæreste, der formår at give hende overskud – noget som hendes ekskærester, der blandt andet tæller Christopher, altså ikke var i stand til.

- Mikkel har givet mig en diamantring. Jeg har ikke haft den af, siden jeg fik den. Men den bedste gave er at have fået Mikkel. Han giver mig overskud. Jeg har aldrig haft en kæreste før, der gav mig overskud, aldrig. Han er det menneske, jeg har haft brug for i mit liv, siger popsilden til Euroman.

Om kommentaren, der falder artiklen 'Medina: Jeg har aldrig haft en kæreste før, der gav mig overskud, aldrig' i dette nummer af Euroman, skal forstå som en skjult sviner til sin eks-kæreste Christopher, vides naturligvis ikke. Men det er hvert fald tydeligt, at Medina ønsker at få fortalt, at det kun er hendes kæreste, 24-årige Mikkel, der har været i stand til at leve op til rollen som ”Medinas kæreste”.

- Mikkel giver mig plads til at være mig. Vi er ikke over hinanden. Vi har de samme drømme, og vi stoler fucking bare på hinanden. Uanset hvor vi er i verden, er der ingen bekymringer. Vi giver plads til at lære andre folk at kende. Når vi tager til fest, behøver vi ikke bekymre os om, hvor den anden er: 'Hun står nok og danser karatedans ovre i hjørnet' og 'Han sidder nok og snakker med en af drengen

Medina og Mikkel mødte hinanden sidste år til det årlig Copenhagen Fashion Week.

Sponsoreret indhold