Nyheder10. december 2018

Ærlig Sigmund: - Jeg har aldrig kysset eller dyrket sex med nogen

I en ny dokumentar fortæller den tidligere ”X Factor”-deltager Sigmund Trondheim ærligt om at føle sig forkert og udenfor – og så afslører han også, at han endnu har til gode at kysse
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180214_pg_x_factor_0257-1.jpg
 Foto: Peter Grosen

Han blev kendt som den selvsikre og stilsikre Sigmund i ”X Factor” med den store stemme og de vilde moves på dansegulvet.

Men uden for rampelyset har den 23-årige jyde aldrig haft særlig meget selvtillid i bagagen.

Det fortæller Sigmund Trondheim i en ny hudløs ærlig dokumentar på DR3, der har fået titlen ”Kommer Sigmund i helvede?”.

I dokumentaren snakker Sigmund blandt andet om, hvordan det føles at komme fra en kristen familie i en lille by i Jylland, når man skiller sig ud.

- Vi snakkede aldrig om, at jeg var homoseksuel derhjemme. Til den dag i dag, er jeg stadig bange for, om jeg havner i helvede. Jeg har jo prøvet at tage den op med mine forældre. Hvorfor talte vi ikke om det tidligere? Hvorfor lagde vi ikke svesken på disken, siger Sigmund ifølge Ekstra Bladet i dokumentarserien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_00v3434.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Sigmund i "X Factor". Foto: Dan Mariegaard

I dokumentaren følger man Sigmund, mens han flytter til København, får sin egen lejlighed og for alvor skal til at stå på egne ben. Og så giver han også et ærligt indblik i sit liv og indrømmer blandt andet, at han aldrig har haft sex – eller kysset en.

- Hele min barndom har jeg følt, at jeg var forkert, uden at snakke om det eller få det at vide fra andre, så var der bare noget i luften, der sagde, at jeg skulle lægge skjul på de følelser eller tanker, jeg havde. Jeg har jo faktisk aldrig kysset med nogen. Jeg har aldrig haft sex med en anden person. For jeg skammer mig, siger 23-årige Sigmund ifølge Ekstra Bladet i den nye dokumentar.

Sigmund er dog klar til at finde kærligheden og håber på at møde en fyr, der kan give ham kærlighed og tryghed. Inden har han dog brug for at konfrontere sine forældre med faktum, at de aldrig har diskuteret eller talt om hans seksualitet. Også dette ærlige øjeblik er med i dokumentaren.

Her siger Sigmund direkte til sine forældre:

- Jeg har savnet, at I havde sagt: 'Vi elsker dig uanset hvad, om du går i drenge- eller pigetøj. Jeg har været isoleret hele mit liv og har haft angst for sex. Det har jeg, fordi I ikke har sagt, at I elskede mig, på trods af at jeg er homoseksuel.

Sigmunds mor Lene svarer:

- For os har det været tavs viden. Vi har altid godt vidst, at du var anderledes. Ikke om du var homoseksuel eller ej. Jeg synes ikke, det var vigtigt. For du er min dreng.

Sponsoreret indhold