Nyheder3. december 2015

Annemette Voss om den svære juletid: Jeg HADER skilsmisse-jul

Kagedronningen Annemette Voss fortæller i nyt blogindlæg om den kommende juletid, der ikke udelukkende er fryd og gammen for hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annemette_voss_-_thomas_s._laursen_-_web1.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Julen er normalt tiden for hygge i familiens skød, hvor man sidder tæt sammen foran den varmende kamin, mens sneen daler ned på den anden side af vinduet. Men for visse familier er der tale om en lidt amputeret juletid. Annemette Voss, kendt fra ”Den store bagedyst”, oplever netop den slags julestemning.

I et nyt blogindlæg, som hun har givet titlen ”Julen er (skilsmisse-)hjerternes tid”, fortæller hun hudløst ærligt om, at det kan være en svær tid, vi går i møde.

- Jeg synes bare heller ikke, at det er fedt, at jeg skal holde jul med mine drenge i år, vel vidende at næste år er de hos deres far – selvom jeg véd, at dér har de det også strålende. Men det er mit eget egoistiske behov, som det sætter på prøve. Mit behov for at dele de særlige stunder i livet med mine børn. Jeg er sikker på at børnene er glade, uanset. Men jeg synes det er svært, skriver Annemette Voss.

Hun blev skilt fra sin mand, skuespilleren Thomas Voss i 2013, efter de havde været sammen i mere end otte år. Sammen med ham har hun to sønner, Hugo-Sander og Ferdinand. Ved skilsmissen talte hun om, at hun ikke troede på den lykkelige skilsmisse.

Annemette Voss har også et forslag til, hvordan man kan gøre juletiden mere barmhjertig for skilsmissefamilier.

- Det er BARE IKKE FEDT at dele tiden med sine børn i december med sin eks. Der BURDE findes julekalendre hvor man “kun” skal åbne låger hver anden uge, og så burde der findes et modstykke med de modsatte uger… Så kunne man købe et sæt “dele-julekalendre” når man er skilsmissefamilie. Det føles SÅ mærkeligt at bede mine drenge om at åbne låger en uge frem, eller omvendt en uge bagud, skriver Annemette Voss.

Voss, der vandt ”Den store bagedyst” i 2013, slår dog fast, at hun stadig holder af julen og ønsker alle en glædelig (skilsmisse) jul.

Du kan læse hele Annemette Voss’ indlæg HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold